Naturperler i Vejen Kommune

Naturperler i Vejen Kommune er helt særlige landskaber, kulturhistoriske spor og god natur, som i et stort omfang er tilgængeligt. Vi har samlet 18 af de mest markante steder fra alle hjørner af kommunen i en folder, der hedder Naturperler i Vejen Kommune. På listen her kan du se turistbeskrivelserne af de forskellige steder. Naturperlerne viser den mangfoldighed og variation i landskabs- og naturtyper, der findes langs den jyske højderyg. Her er frodige enge og tørre heder, dybe skove og blanke åer, udsigter og indsigter. Naturperlerne venter på at blive oplevet, så tag på tur, når du er på besøg i området. 

Mange af stederne har gode afmærkede ruter, gode parkeringsforhold og en bænk at hvile ud på. Du kan også finde listen over Naturperlerne i VisitVejen Appen, hvor nogle af turene findes som digitalt guidede turer. Har du mod på andre naturoplevelser i området, så kan du her finde 6 spændende Spor i Landskabet og 2 Kløverstier med hver 4 underruter. Alle disse ruter er afmærkede.

Se digital udgave af den trykte folder Naturperler i Vejen Kommune: som "bladre pdf" her - eller som almindelig pdf-fil her

Del denne side