Nyd en miniferie i naturskønne Jels

Afstessende miniferie eller weekenophold i naturskønne Jels. Jels-området er en naturperle med hele tre søer på stribe, bøgetræer, der spejler sig i vandet og mange muligheder for afstessende aktiviteter eller bare "at lave ingenting". Området er velforsynet med stier og ruter, og I kan både vandre, sejle, cykle, fiske eller spille golf - eller bare nyde roen og få batterierne ladet op. En morgendukkert i Jels Søbad uanset årstid sætter helt sikkert gang i blodomløbet og giver en god start på dagen. Vær opmærksom på, at det fra 2017 er tilladt at sejle i egen kano eller kajak på Jels Nedersø og Jels Midtsø. 

Det kan I opleve i Jels

Se videoen og få en fornemmelse af, hvad Jels kan byde på. Naturen omkring Jels-søerne byder på fantastiske naturscenerier uanset årstid. 

Jels Søbad blev indviet i 2015 og ligger helt unikt lige ned til Jels Nedersø. Der er blåt flag, og det er helt gratis at benytte søbadet, og der er åbent hele året. 

Overnatning i Jels

Jels-området byder på flere forskellige overnatningsmuligheder til en miniferie eller et weekendophold i naturskønne omgivelser og rekreation for sjælen. 

I Jels by finder I også Jels Bed and Breakfast, og ca. 3 km km fra Jels ligger Mikkelborg Kro også med Bed and Breakfast.

Omkring Jels ligger også en del naturlejrpladser - find dem på oversigt over naturlejrpladser her

Book en MINIferie i Jels

 Jels Motel tilbyder:

Afslappende miniferie for to personer: tre dage/to overnatninger.  

Pakken indeholder også:
Morgenmad x 2, aftensmad 1 aften. Adgang til fitness. 

Pris fra: kr. 1.982 for 2 personer på dobbeltværelse. 

Book her.

Turforslag - cykle, vandre, sejle

Her spejler bøgen sin top i søens blå, her laver vinden sus i granernes toppen og naturen gemmer på sjældne dyre- og plantearter. Ved Jels-søerne er der magne afmærkede stier rundt om sørenre og i Jels Skovene. Hærvejens vandre- og cykelrute går gennem Jels by. Følger du ruten mod nord komme du igenme Haraldsholm Skov og mod syd Stursbøl Plantage. Prøv også en tur i omengen i bil, f. eks. langs gps-ruten Evulotionsruten og få fornemmelse af tidsrummet for universets dannelse. Eller tag din egen kano eller kajak med til Jels Midtsø og Jels Nedersø. 

Lystfiskeri ved Jels Søerne

Her er plads til både hverdags fiskeriet med de flotte naturoplevelser som ekstra gevinst og den store internationale lystfiskerkonkurrence. 

Oplevelser i Jels

Jels-området byder på flere oplevelser. i juli kan I opleve det populære Jels Vikingespil. Vikingerne holder også marked og har deres helt egen by. Er I til golfferie, så kan naturen med skov og sø også nydes fra Royal Oak Golfbanen. Husk også at komme en tur forbi den flotte Jels Mølle

Godt at vide

Her kan I finde praktiske oplysninger til opholdet i Jels og mere inspiration til oplevelser og attraktioner i køreafstand fra Jels. God fornøjelse. 

Offenlig transport til Jels: 
Der går flere busruter gennem Jels. Tjek køreplaner på Sydtrafiks hjemmeside. Rute 138 og 147 er relevante. Der går tog til stationen i Vejen, Vamdrup eller Vojens. 

Afstande til og fra Jels

  • Vejen - Jels: 15 km
  • Billund - Jels: 55 km
  • Kolding - Jels: 25 km
  • RIbe - Jels: 30 km
  • Haderslev - Jels: 25 km

Turistinformation om Jels

VisitJels

Overblik over oplevelser, overnatning og spisesteder i Jels.