Kom tæt på dyrene i Glad Zoo

Årskort og gavekort

Når du købe årskort, sæsonkort og gavekort eller melder dig ind i støtteforeninger hos turismevirksomhederne, så kan du samtidig glæde dig over, at du bidrager til at de kan klare sig igennem Danmarks lockdownperiode. 

 

Glad Zoo i Lintrup
Dyrene i Glad Zoo glæder sig til at der kommer besøgende i den lille zoologiske have igen. Mens de venter, så kan du købe sæsonkort til sæson 2020 eller donere et beløb via parkens hjemmeside. 

Se mere her: https://www.gladzoo.dk/aktuelt/stot-glad-zoo/
Du kan se VisitVejens omtale af Glad Zoo her: https://www.visitvejen.dk/visitvejen/planlaeg-din-tur/glad-zoo-lintrup-gdk609542

 

Bowling årskort
Som et helt nyt initiativ tilbyder Søgården i Brørup et årskort til bowling, så nu har du chanchen for at blive rutineret. En oplagt mulighed for en social aktivitet - når vi må det igen - for årskortet giver dig nemlig mulighed for at tage en ven eller 5 personer fra din husstand med. Ta den.

Find mere her: https://xn--sgrden-brrup-ucb8xja.dk/%C3%A5rskort-nyt
Du kan se VisitVejens omtale af Bowling på Søgården her: https://www.visitvejen.dk/visitvejen/planlaeg-din-tur/bowling-soegaarden-broerup-gdk1101913

 

Troldesalens teater
Indendørs kulturoplevelser til hjerte og hjerne kan du få i Troldesalen i Vejen. Her holder Vejen Teaterforening til, og de udbyder 6-8 teater-, musik- og børneforestillinger på årsbasis. Det er forestillinger med professionelle skuespillere og set up. Billetsalget til den kommende sæson startede 1. maj - og du kan købe tre forestillinger og få rabat.

Se mere her hvordan du skal gøre: https://www.vejenteaterforening.dk/

 

Du kan få overblik over muligheder for take away mad - så du kan spise ude derhjemme - på vores side om Take Away i Vejen Kommune. Du finder siden her: https://www.visitvejen.dk/visitvejen/spise/take-away


Listen er ikke udtømmende. Vi tager forbehold for fejl og mangler, da ændringer hos virksomhederne sker ofte. Vi tilstræber at opdatere listen løbende i takt med at informtationer om ændringer tilgår VisitVejen.