Gå til indhold
Kom tæt på dyrene i Glad Zoo

Årskort og gavekort

Foto: VisitVejen

Tag forskud på sommerens og efterårets oplevelser. Køb allerede nu et årskort eller sæsonkort til mange oplevelser til resten af året. Eller køb et gavekort til nogen du kender, som har brug for at have noget at se frem til.

Listen er udarbejdet ultimo april 

Når du købe årskort, sæsonkort og gavekort eller melder dig ind i støtteforeninger hos turismevirksomhederne, så kan du samtidig glæde dig over, at du bidrager til at de kan klare sig igennem Danmarks lockdownperiode. 

 

Glad Zoo i Lintrup
Dyrene i Glad Zoo glæder sig til at der kommer besøgende i den lille zoologiske have igen. Mens de venter, så kan du købe sæsonkort til sæson 2020 eller donere et beløb via parkens hjemmeside. 

Se mere her: https://www.gladzoo.dk/aktuelt/stot-glad-zoo/
Du kan se VisitVejens omtale af Glad Zoo her: https://www.visitvejen.dk/visitvejen/planlaeg-din-tur/glad-zoo-lintrup-gdk609542

 

Bowling årskort
Som et helt nyt initiativ tilbyder Søgården i Brørup et årskort til bowling, så nu har du chanchen for at blive rutineret. En oplagt mulighed for en social aktivitet - når vi må det igen - for årskortet giver dig nemlig mulighed for at tage en ven eller 5 personer fra din husstand med. Ta den.

Find mere her: https://xn--sgrden-brrup-ucb8xja.dk/%C3%A5rskort-nyt
Du kan se VisitVejens omtale af Bowling på Søgården her: https://www.visitvejen.dk/visitvejen/planlaeg-din-tur/bowling-soegaarden-broerup-gdk1101913

 

Troldesalens teater
Indendørs kulturoplevelser til hjerte og hjerne kan du få i Troldesalen i Vejen. Her holder Vejen Teaterforening til, og de udbyder 6-8 teater-, musik- og børneforestillinger på årsbasis. Det er forestillinger med professionelle skuespillere og set up. Billetsalget til den kommende sæson startede 1. maj - og du kan købe tre forestillinger og få rabat.

Se mere her hvordan du skal gøre: https://www.vejenteaterforening.dk/

 

Du kan få overblik over muligheder for take away mad - så du kan spise ude derhjemme - på vores side om Take Away i Vejen Kommune. Du finder siden her: https://www.visitvejen.dk/visitvejen/spise/take-away


Listen er ikke udtømmende. Vi tager forbehold for fejl og mangler, da ændringer hos virksomhederne sker ofte. Vi tilstræber at opdatere listen løbende i takt med at informtationer om ændringer tilgår VisitVejen.

Del dine øjeblikke: