Gå til indhold
Julebuffet på Hotel Skibelund Krat

Juleophold 2022 - Hotel Skibelund Krat

Foto: Hotel Skibelund Krat

Oplev julehygge, spændende juleshopping og juleudstillinger med base på Hotel Skibelund Krat.

Tæt på Vejen - midt mellem Ribe og Kolding. 

Book direkte et juleophold på Hotel Skibelund Krat her. 

Se mere om værelsestyper, middage etc. 

På Hotel Skibelund Krat har vi inviteret Brødrene Lillelund, der står bag Danmarks bedste julemuseum, til at pynte hotellets restaurant og foyer op. Den julehygge kan du opleve på et juleophold hos os. 

Julestemninger lige i nærheden
Fra tirsdag til søndag kan du besøge Lillelunds Julemuseum, som ligger 3 km fra hotellet. Udvalgte fredage er der åbent om aftenen hos Julemuseet. Lillelunds Julemuseum udstiller i år rekvisitter fra tv-julekalender-klassikeren The Julekalender.

Periode
Du kan besøge os og dem frem til den 20. december og igen fra den 26. til 29. december. Både hotel og julemuseet har åbent i periode. 

©Nick SchaadtFoto:Nick Schaadt

Lillelunds Julemuseum er et helt særligt og herligt sted. Et privat samlermuseum etableret af de brødre, der EEELSKER jul - så meget, at de holder jul hele året. Faktisk bor de sammen med julemuseet. For et par år siden fulgte et tv-dokumentarhold etableringen af museet og den udsendelse gjorde Lillelund-brødrene landskendte. 

Samlermuseum med passion
Samler-genet er i orden, næsen for gode fund er som en berømt sporhunds og hjerterummet er stort hos de to brødre. Lillelunds Julemuseum er en særpræget, original oplevelse, og især skal du nyde at møde de to personer bag og mærke deres passion. Kommer du med åbent sind, venter der dig en rigtig god oplevelse. 

The Julekalender-rekvisitter
I december 2022 udstiller Lillelunds Julemuseum helt ekstraordinært rekvisitter fra The Julekalender - også ting, som IKKE har været udstillet før. Man køber billet på selve museet - og der er mulighed for at købe billet til Pyrus-rekvisitudstillingen på Museet Sønderskov ca. 1 km fra julemuseet. (vær opmærksom på, at denne udstilling med Pyrus slutter den 18. december). 

Julesteming i Julebyen Vejen

©Vejen for dig Foto:Vejen For Dig

Spændende juleshopping finder du i Vejen midtby. Julebyen Vejen er pyntet op til jul, julelysene kun tændt morgen og aften (for der tænkes på elforbruget) og butikkerne er klar med gode tilbud. Der findes i Vejen efter byens størrelse ret mange butikker med et ret godt udvalg - også ting, som du ikke ser andre steder. Der er både de kendte kæder med mærkevarer, designvarer. bøger og andet. Og så er der en del butikker, der har helt anderledes udvalg, som du ikke finder andre steder. Tøjbutikkerne har gode bud på bløde pakker, du finder Sydjyllands største udvalg i børnetøj og i lingeri. I weekenderne i december er der særlige julehyggeaktiviteter. Kig mere om shopping i Vejen generelt samt åbningstider i julen her. 

Gratis parkerin
Fik vi fortalt, at der er gratis parkering i hele byen? Nogle steder dog tidsbegrænset. 

Sønderskov med lys
© Museet SønderskovFoto: Lotte Andreasen
Purys udstilling på Museet på Sønderskov
© Nick SchaadtFoto: Nick Schaadt

Andre oplevelser i nærheden af Hotel Skibelund Krat

Lige uden for døren møder du faktisk den første oplevelse, for hotellet ligger midt i det historiske sted Skibelund Krat. 

 

Liste
Kort
Skibelund Krat
Foto: Visitvejen

Skibelund Krat

Skibelund Krat er i dag en monumentpark. Stedet blev i 1865 efter tabet af Sønderjylland anlagt som national møde- og festplads, som i dag er omgivet af mindesmærker for danske personligheder bl.a. Lu...

Læs mere
Vejen Kunstmuseum
Foto: Hærvejssamarbejdet

Vejen Kunstmuseum

Vejen Kunstmuseum er et specialmuseum for dansk symbolisme også kaldet skønvirke fra tiden omkring 1900. 

Læs mere
Museet Sønderskov
Foto: Visit Vejen Turistinformation

Museet Sønderskov

Museet Sønderskov, som er Vejen Kommunes egnsmuseum, er indrettet i den fredede hovedbygning til herregården Sønderskov syd for Brørup. Bygningen er fra 1620, men har en historie helt tilbage til midd...

Læs mere
Kongeåstien
Foto: I L Møller Jensen

Kongeåstien

Kongeåstien er en afmærket vandresti langs den gamle grænseå Kongeåen. Du går helt tæt ved åen i bunden af den brede Kongeådal. 

 

Læs mere
Frihedsbroen over Kongeåen
Foto: Visit Vejen Turistinformation

Frihedsbroen over Kongeåen

Frihedsbroen er en cementbro fra 1924, som fører over Kongeåen på strækningen fra Københoved til Askov.

Læs mere
Kløverstierne i Vejen
Foto: Hærvejssamarbejdet

Kløverstierne i Vejen

Med udgangspunkt i bymidten/Rådhuspladsen i Vejen går 4 forskellige ruter med hvert sit tema ud i byen og til Vejens opland.

Læs mere

Del dine øjeblikke: