Gå til indhold
©  Foto:

The Julekalender hos Lillelunds Julemuseum 2022

Kom og se alle rekvisitter fra den højtelskede juleklassiker The Julekalender. I julebrødrenne Lillelunds julemuseum genskabes hele universet fra The Julekkalender. Du kan se nedgangen til nissehulen, Gertruds køkken og Gammel Nok spilledåse med livsmeldodien. Du kan næsten dufte de nystegte frikadeller, øllet i nissehulen og Gertud Sands kaffe. En del af rekvistterne har ikke været udstillet før. 

Samtidig udstilles Pyrus på Museet Sønderskov, der ligger 1 km fra Lillelunds Julemuseum. 

Lillelunds Julemuseum er et paradis for juleelskere. Museet rummer over 2.500 juleting, de ældste fra omkring 1870'erne hvor det for alvor blev populært at holde jul. På julemuseet kan du få genopfrisket minderne fra din barndoms jul. Museet  blev etableret i 2015 af tvillingerne Brian og Benny Lillelund, der har samlet på nisser, julekalendere og julepynt i over 10 år.

På hverdagsaftner er det muligt at booke besøg for større grupper. 

Entrepris i perioden 29. oktober til 18. december er75 kr, og der kan købes fællesbillet til udstillingen med Pyrus på Sønderskov til 120 kr. for voksne. Børn er koster 25 kr. hos Lillelunds Julemuseum, men er gratis på Sønderskov. 

 

Del dine øjeblikke: