skip_to_main_content

Julen i Vejen-området

Velkommen til jul i Vejen-området. Her er hygge og hjertevarme til alle. Inspiration til oplevelser, som sætter gang i julestemningen, kan du finde på visitvejen.dk og mangler du en gave ide, så tjek vores inspirationsliste med gaver i alle prisklasser og lidt skæve forslag, som du måske ikke selv var kommet i tanke om.

Bjældeklang, klejneduft eller nisserier fylder tiden frem til jul. I byerne i Vejen-området finder du hyggelige og overskuelige juleoplevelser. Det er lige fra gode juleshoppe-steder  til julemuseer. Her er hjertet på rette sted, og der bliver hygget med julerier af alle slags. 

Områdets største handelsby, Vejen, rummer mange gode butikker, gratis parkeringspladser og masser af julestemning. Kravlenisserne indtager lygtepælene, butikkerne pynter juletræer, der er ønsketræ på Rådhuspladsen og i weekenderne er der særlige aktiviteter for børn og andre barnlige sjæle. 

Rundt i området bydes der på forskellige juleoplevelser – så der er noget for enhver smag, og cafeér og restauranter byder på julemad og drikke

Har du brug for at klare hjernen, få et pusterum i forberedelserne eller i selve helligdagene eller bare være udenfor i frisk luft, så byder vi på både guidede gåture sammen med andre og alene ture i naturen.