Gå til indhold
©  Foto:

Julen i Vejen-området

Velkommen til jul i Vejen-området. Her er hygge og hjertevarme til alle. Inspiration til oplevelser, som sætter gang i julestemningen, kan du finde på visitvejen.dk og mangler du en gave ide, så tjek vores inspirationsliste med gaver i alle prisklasser og lidt skæve forslag, som du måske ikke selv var kommet i tanke om.

Bjældeklang, klejneduft eller nisserier fylder tiden frem til jul. I byerne i Vejen-området finder du hyggelige og overskuelige juleoplevelser. Det er lige fra gode juleshoppe-steder  til julemuseer. Her er hjertet på rette sted, og der bliver hygget med julerier af alle slags. Op til julen 2022 er der hele to julekalender-rekvisit-udstillinger meget tæt på hinanden. Museet Sønderskov viser Pyrus-magien, mens Lillelunds Julemuseum, der ligger 1 km derfra har alle tingene fra The Julekalender - også ting, som ikke har været udstillet før. Der er mulighed for at købe fælles billet til begge udstillinger, og der er åbent tirsdag til søndag fra 30. oktober til 18. december. 

Områdets største handelsby, Vejen, rummer mange gode butikker - mange med et udvalg, der ikke findes andre steder - gratis parkeringspladser og masser af julestemning. Kravlenisserne indtager lygtepælene, butikkerne pynter juletræer, der er ønsketræ på Rådhuspladsen og i weekenderne er der særlige aktiviteter for børn og andre barnlige sjæle. Mangler du ideer til julegaverne, så har vi lavet en finurlig liste med skæve inspirationer

Rundt i området bydes der på forskellige juleoplevelser – så der er noget for enhver smag, og cafeér og restauranter byder på julemad og drikke

Har du brug for at klare hjernen, få et pusterum i forberedelserne eller i selve helligdagene eller bare være udenfor i frisk luft, så byder vi på både guidede gåture sammen med andre og alene ture i naturen. 

Del dine øjeblikke: