Gå til indhold
©  Foto:

Kunstneraften Herregårdskælderen: Anihal Kislos, Maleri

Preben Madsen i Herregårdskælderen har denne gang inviteret Anial Krislos som maleriudstiller i Herregårdskælderen. Anibal er argentiner, og har stor lidenskab for hans hjemlands køkken og vine, han har rådgivet kokken, og Herregårdskælderen tilbyder denne menu til en dejlig aften: 

Klokken 18.00

Snacks og Bloody Mary

Menu og vine

Empanadas med tomatsalsa og avocadodip, 2017 Semilion, Finca Mendel, Luján de Cuyo

Stegte kalvebrisler og squashcrudité med mandler og burrataost, 2019 Chardonnay Premium Estate, Alta Vista, Mendoza

Stegt provoloneost med hvidløgsstegte svampe, 2018 Vive Torrontes, Alta Vista, Mendoza

Kalveschnitzel gratineret med tomat og ost, hertil salat, 2018 Vive Cabernet Sauvignon, Alta Vista. Mendoza

Bålstegt oksesteg med grillede grønsager og chimichurri, 2018 Malbec, Finca Mendel, Mendoza

Rogel kage, Flan med dulce de leche, Kirsebæris, 2019 Semillon-Gewurztraminer Late Harvest, Casa Silva,

Colchagua, Chile

Menu og vine kr. 625,-

Bordbestilling nødvendig: Tlf. 75 38 38 45 eller preben@sonderskov.dk