Gå til indhold
©  Foto:

Lintrup Bed and Breakfast

I bedste badehotelstil finder du 7 nyistandsatte værelser på Lintrup Kro Bed and Breakfast.

Lintrup ligger lige syd for Kongeåen midt i toppen af Sønderjylland, og er en aktiv landsby med et roligt miljø med kort afstand til byer som Rødding, Ribe, Haderslev og Vejen - og tæt på Kongeåstien. 

Lintrup Kro Bed and Breakfast er indrettet på 1. sal til den tidligere landsbykro, og alle 7 værelser har forskellig indretning og farvetoner. Der er 2 fælles toiletter og badeværelser, fælles mindre thekøkken og opholdsrum. Du kan forvente et roligt sted, da der ikke længere holdes fester på kroen. Linned og håndklæder er incl. i overnatningsprisen, og ønsker du morgenmad - eller rettere - det store morgenmadsbord, så skal det bestilles dagen i forvejen og koster 75 kr. pr. person. 

Anita, der er vært på stedet lægger stor vægt på, at du føler dig velkommen.  Anita og hendes mand har selv stået for indretningen og revoveringen af stedet. 

Lintrup er en aktiv landsby, der rummer mange påmindelser om den gang området var under tysk herredømme dvs. fra 1864 til 1920. Et par huse fra kroen står byens genforeningssten og kirken overfor rummer også minder. Lintrup ligger tæt ved Kongeåen, hvor du finder Kongeåstien og også Pansergraven, der ligger i et særdeles naturskønt område. Lige overfor kroen ligger byens aktivitetscenter, hvor der er store udendørs legeplads.