VisitVejen

Smag på Kongeåen, Restaurant Herregårdskælderen

Smag på Kongeåen giver dig mulighed for både at besøge lokale producenter af kvalitetsfødevarer ved Kongeåen OG smage på produkterne efter de har været en tur i gourmetkokken Preben Madsens køkken. 

Alle samles på gårdspladsen på Sønderskov, hvor der serveres velkomstdrinks og snacks med Folmers Pølser, Folmer spiller harmonika og kørselsvejledning og drikkevarer til forretterne udleveres. Klokken 17.00 sendes alle ud til spændende oplevelser, små forretter og fortællinger ved de lokale producenter

Kongeå Kylling ved Vibeke og Kim Skov Jensen, Kongeåvej 51, 6600 Vejen, Salat af Kongeå Kylling og kantareller med urter
Kongeaa Geder ved Lars Tryk, Dovervej 7, 6630 Rødding, Røget gedefilet med sommerkartoffelsalat og karsemayonnaise
Sønderskov Mølle Minigris ved Dines Holm, Sønderskovgårdvej 5, 6650 Brørup, Rullesteg af Sønderskov Mølle minigris med persille, syltede majs og ærteskud
Kongeaa Honning ved Flemming Sørensen, Sønderskovmøllevej 14, 6600 Vejen Honningrøget laks med honningsyltede sommergrønsager

Kl. 20.00 er der buffet med producenternes råvarer i HerregårdskælderenKr. 495,- inklusive drikkevarer og børn kr. 10 x alder

Pladser til arrangementet bestilles i Herregårdskælderen på telefon 75 38 38 45 eller mail preben@sonderskov.dk