©  Foto:

Smag på Kongeåen, Restaurant Herregårdskælderen

Smag på Kongeåen giver dig mulighed for både at besøge lokale producenter af kvalitetsfødevarer ved Kongeåen OG smage på produkterne efter de har været en tur i gourmetkokken Preben Madsens køkken. 

Alle samles på gårdspladsen på Sønderskov, hvor der serveres velkomstdrinks og snacks. Kørselsvejledning og drikkevarer til forretterne udleveres og klokken 17.00 sendes alle ud til spændende oplevelser, små forretter og fortællinger ved de lokale producenter, som alle ligger inden for en 5 km radius af Herregårdskælderen: 

Kongeå Kylling ved Vibeke og Kim Skov Jensen, Kongeåvej 51, Vejen, 

Kongeaa Geder ved Lars Tryk, Dovervej 7, Rødding, 

Sønderskov Mølle Minigris ved Dines Holm, Sønderskovgårdvej 5, Brørup, 

Kongeaa Honning ved Flemming Sørensen, Sønderskovmøllevej 14, Vejen, 

Kl. 20.00 samles vi igen til buffet med producenternes råvarer i Herregårdskælderen: 

 

Reservation er nødvendig, og det skal du gøre på Tlf. 75 38 38 45 eller mail til preben@sonderskov.dk