VisitVejen

Søndergydens Bed and Breakfast, Rødding

Søndergydens Bed and Breakfast ligger centralt i højskolebyen Rødding, tæt på Rødding Højskole og RøddingCentret. I det smukke byhus fra 1900 er der på 1. sal indrettet en stor selvstændig ferielejlighed med 2 dobbeltværelser, 1 enkeltværelse, fælles badeværelse, fælles opholdsrum samt stort fuldt udstyret køkken. Værelserne udlejes enkeltvist. Huset ligger i et roligt kvarter med mange flotte ældre huse og tæt på byens rekreative områder som Sommerlystskoven og Højskoleengen. 

De to dobbelt værelser er udstyret med dobbeltsenge, mens enkeltværelset har elevationsseng. Sengelinned er inkluderet i værelsesprisen.

Køkkenet rummer køleskab, komfur, mikrobølgeovn, kaffemaskine og elkedel m.m.,  og alt hvad du skal bruge til at lave mad selv. Der er dagligvareforretning i Rødding, hvor der kan købes madvarer. Man kan selv sørge for morgenmad eller bestille hos værtinden, så der er forsyninger til morgenmad i køleskabet.

Badeværelset har bruseniche. Håndklæder og sengelinned er inkluderet i overnatningsprisen.

Den fælles stue er hyggeligt indrettet med gode sidemøbler og TV. Du er som gæst velkommen til at nyde en af værtindens mange gode bøger. Der er fri internetforbindelse.

Om sommeren er man velkommen til at nyde haven og dens terrasser.

Afstand til Rødding Højskole: 750 m
Afstand til RøddingCentret med café, biograf, svømmehal, bibliotek og bowling: 400 m.

Rødding ligger tæt på Ribe, ca. 20 minutters kørsel, Haderslev ca. 25 minutters kørsel samt Kolding ca. 30 minutter.