Gå til indhold
©  Foto:

Sportshotel Vejen, familieophold

Velkommen til Sportshotel Vejen - et familievenligt hotel med unikke sportsfaciliteter for hele familien. Vi tilbyder fine storfamilieværelser og central beliggenhed for gode ferieoplevelser. Sportshotel Vejen er en del af Vejen Idrætscenter, som ligger 250 m fra hotellet, og der findes trafiksikre stier mellem hotel og center.

Husk sportstasken
Du kan som overnatningsgæst købe et Sportspas, som du kan benytte til alle faciliteter i Sportscenter Danmark (Vejen Idrætscenter), som ligger 300 m fra Sportshotel Vejen. Faciliteterne er bl.a. stor svømmehal med 3 bassiner og moderne helseområde, 8-10 personers spa, sauna og saunagus. Desuden byder vi på indoor cycling, squash og mange fitnesshold. Er du mere til udendørstræning, så går der både en Hjertesti og den lokale ParkRun-rute fra idrætscentret. Du er også velkommen til at træne på atletikbanen, hvis der ikke er andre brugere. Faciliteterne er bl.a. stor svømmehal med 3 bassiner, 8-10 personers spa, sauna og saunagus, spinning, squash og mange fitnesshold. Er du mere til udendørstræning, så udgår der både en Hjertesti og den lokale ParkRun-rute fra idrætscentret. Du er også velkommen til at træne på atletikbanen, hvis der ikke er andre brugere.

Check-in
Der er ankomst til værelser alle hverdage fa 14.00 til 22.00 og fredag til lørdag 14.00 til 20.00. Check-in på søndage kan ske i receptionen i Sportscenter Danmark/Vejen Idrætscenter. Ved senere ankomst kan receptionen kontaktes på telefon 75 36 05 00. Betaling for overnatning sker ved ankomst. Udtjekning og aflevering af nøgler skal ske senest på afrejsedagen kl. 10.00. 

Sportshotel Vejen har perfekt beliggenhed i forhold til en ferie med Legoland-besøg og de mange andre muligheder i området. Sportshotel Vejen er centralt placeret tæt ved motorvej E20 mellem Kolding og Esbjerg.

Vi tilbyder fri Wi-Fi, TV på værelset, fri parkering, fri kaffe fra vores kaffezone, morgenbuffet.