Test dit mod i Glad Zoo

Foto: Visit Vejen Turistinformation
Attraktioner
Zoo'er og dyreparker
Adresse

Gl. Møllevej 1a

6660 Lintrup

Kontakt

E-mail:mail@gladzoo.dk

Telefon:30516699

Test dit mod i Glad Zoo: hvor stor en slange tør du holde? Den lille? Og den store? Sammen med en af vores dyrepassere besøger vi slangernes hus, og ser hvem af dem, der har lyst til at komme ud til dig. Og hvillke af dem, som du har mod på at holde. Som bevis på dit mod, får du en badge, som du kan bære hele din ferie og når du kommer hjem, så alle kan se, hvor modig du er. 

Når I ankommer til Glad Zoo og betaler jeres entre, skal I vise jeres Be Happy Pass til personalet i billetsalget/kiosken. I får oplyst et tidspunkt, hvor I skal mødes med dyrepasseren. Oplevelsen er eksklusiv for indehavere af Be Happy Pass. 

Både før og efter I hilser på slangerne, kan I nyde resten af Glad Zoo, der rummer knap 80 forskellige eksotiske dyre- og fuglearter i deres ”næsten” naturlige miljø. I vores tropiske anlæg kan du opleve store slanger, varaner, sjove aber og et væld af farverige fugle.

Vi synes dyrene og deres liv er spændende, og vi vil rigtig gerne dele vores viden med dig. Derfor kan du opleve, at vores dyrepassere kontakter dig, når du er i parken. Så hos os kan du komme rigtig tæt på dyrene og blive klogere. Vi lægger stor vægt på en hyggelig atmosfære for hele familien, og der bl.a. er mulighed for guidede ture med oplysning omkring dyrene, en stor naturlegeplads og et ”klappedyrsområde” til de mindste børn, og så er der selvfølgelig vores daglige falkonér-opvisninger.

Vi hedder Glad Zoo, fordi vi er ejet af Glad-fonden, der er en vækstfokuseret virksomhed, der uddanner og ansætter mennesker med og uden handicap til at producere serviceydelser, produkter og kulturoplevelser. I Glad Zoo uddanner vi dyrepassere. 

Adresse

Gl. Møllevej 1a

6660 Lintrup

Tilbud

Be Happy Pass

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation