Gå til indhold
©  Foto:

Trampolinovernatning, Holme Å Camping, Hovborg

Prøv en helt anden måde at overnatte i telt. På Holme Å Camping kan du prøve at sove i et trampolintelt. 

PÅ Holme Å Camping har vi et trampolintelt til dig, der gerne vil have en helt anderledes overnatning. Eller dig, der er på tur langs med Kyst til kystestien og gerne vil have lidt mere komfort en enkelt nat.

Der kan være 4 personer i trampolinteltet, som er opstillet i vores teltområde. Teltet er helt klar til at rykke ind i , og det er forsynet med "gulvtæppe", der også fungerer som isolering og der er 4 madrasser med lagner til rådighed. Du ruller selv soveposen ud. 

Holme Å Camping ligger i Sydjylland - midt mellem Ribe, Billund, Kolding og Esbjerg, som byder på mange oplevelser og ganske tæt på Kyst til Kyststien lidt vest for Hovborg, hvor der er mulighed for at købe dagligvarer i Brugsen, ca. 0,5 km i gå-afstand fra pladsen. Holme Å Camping har udendørs opvarmet pool, legeplads, boldbane og beachvolley. Det er gratis for campingpladsens gæster at bruge pool og legeplads. Faciliteterne er alene for pladsens gæster. I kiosken på Holme Å Camping tilbyder vi hver dag frisk brød, is og take away. Vi har også turistbrochurer og digital turistinfomationsskærm.