©  Foto:

Escaperoom på eventcenteret Assersbølgård

I escaperoom'et bliver du og din gruppe låst inde et et rum og I får sammen 1 time til at løse opgaverne, som gør at I kan låse jer ud. Oplev escaperooms på Assersbølgård mellem Esbjerg og Kolding. 

 

Leder du efter en meget anderledes, sjov og intens oplevelse sammen med vennerne, familien eller arbejdskollegaer? En oplevelse, hvor I bliver sat på prøve og kun ved fælles hjælp og forskelligheder i tankegang kan løse gåder og opgaver, der kan slipper jer ud af escaperoomet? Så skal du en tur til Assersbølgård Event. 

Vi har på Assersbølgård indrettet tre helt nyt escaperooms med tema fra 2. verdenskrig. I den autentiske stue finder I spor og tips til løsninger af gåderne - de løsninger, der skal slippe jer ud. Samarbejde, teamwork og samspil bliver udfordret, når I skal finde ledetråde, spor og tegn. Måske er det en godt taktisk træk, at I tænker meget forskelligt. For hver gåde I løser, er I tættere på at kunne låse jer ud af escaperummet - indefra. Og bare rolig - når I det ikke inden for timen, så kender vi en der kan låse jer ud - udefra. 

I skal booke en tur i escaperoomet på Assersbølgård. Aktiviteten er velegenet til børn over 10 år sammen med voksne. Optimalt er I 4-8 deltagere sammen i escaperoomet samtidig. Det koster 1.000 kr. pr rum. I booker via mailadressen info@asserbolgaard.dk