BS: Fra den 18. september er der indført nye retningslinier for restauranter og deres gæster for at reducere smitterisikoen for covid-19. Virksomhederne nævnt på visitvejen.dk overholder myndighederns retningslinier, og vi opfordrer dig til at følge personalets anvisninger om anvendelse af mundbind og åbningstider. 

Oversigt over spisesteder

Take away

Lyst til at spise ude - der hjemme? Vi har samlet en oversigt over steder i Vejen, Brørup, Hovborg og Holsted, hvor du kan købe take away. God fornøjelse - og velbekomme.

Så starter issæsonen - hjemmebagte vafler med gårdmejeri-is - bedre bliver det ikke. Drive in og take away is i Holsted.

Inspiration til spisesteder og og en god kop kaffe

Nyd et lækkert måltid mad på en af de mange gode spisesteder i Vejen-området, Udvalget rækker fra gourmetrestauranter, der i høj grad anvender lokalt producerede råvarer over solide a la carte restauranter til fastfood. 

Nyd også en kop kaffe og en udsøgt kage hos caféerne. 

Lad dig inspirere af oversigten her: 

Restauranter og kroer

Området byder på en række gode restauranter, hvor omhuen for råvarer og gæsternes velbefindende er i højsædet. Og så er der jo den gode udsigt til natur, vand og historiske rammer.

Caféer og konditorier

Nyd de lækreste kager

Gourmetrestauranter

Gourmetrestauranter på steder, hvor du ellers ikke ville forvente det.

Picnicpletter

Find hyggelige steder til at nyde den medbragte madkurv eller eftermiddagskaffen.

Fastfood

Inspiration til dig, der er på farten og lige blev sulten.

Til større grupper

Kommer I mange, så er der god plads til mange gæster på disse restaruranter: 

Spisesteder til grupper og busselskaber

Her er parkeringsplads til busser og stederne har kapacitet til større grupper.

Se alt

Madpakker på Hærvejen

Vandrer eller cykler du på Hærvejen gennem Vejen Kommune - mellem Bække og Jels - så kan du her finde liste over steder, hvor du kan fikse dig en madpakke til turen. 

Madpakker på Hærvejen Bække-Jels

Til en sulten Hærvejsvandrer eller cyklist har vi lavet en oversigt med de steder på Hærvejsstrækningen mellem Bække og Jels (igennem Vejen Kommune), hvor du på dagen kan købe/bestille en madpakke. Butikkerne er listet med den nordligste i Bække øverst og så syd over mod Jels.

Her finder du byerne