Kontakt VisitVejen Turistinformation

Foto: VisitVejen

Den betjente turistinformation hos VisitVejen ligger i Rødding sammen med UdviklingVejen. 

Mangler du informationer om overnatningsmuligheder, oplevelser eller har praktiske spørgsmål til et ophold eller en tur i Vejen, Jels, Hovbog, Brørup, Holsted, Rødding eller Bække eller er på tur på Hærvejsruten, så ring eller mail til os, så hjælper vi dig. 

Ved en række af turistattraktionerne, overnatningsstederne og restauranter er der mulighed for at finde samme digitale turistinformation, som du finder her på Visitvejen.dk. I VisitVejen appen finder du desuden en del selvguidede ture med digitalt afmærkede ruter og infopoints undervejs. 

I den fysiske turistinformation har vi et udvalg af brochurer om oplevelser, overatning og spisesteder i Vejen Kommune. Vi har endvidere et mindre udvalg af brochurer fra større byer og væsentlige turistdestinationer i Danmark. Vi har også lidt kortmateriale. 

Vi sælger desuden Hærvejens Guidebog og Hærvejens kortsæt. Kommer du selv til turistinformationen, så kan du betale med MobilePay. 

Ønsker du materiale tilsendt, så skal du på forhånd have betalt for portoen. Det praktiske her om aftaler, vi i forbindelse med din henvendelse. 

Besøgsdresse:
VisitVejen Turistinformation
Sdr. Tingvej 10
6630  Rødding

Telefon: +45 73848520

Mailadressepost@visitv... (mail læses som hovedregel inden for normal arbejdstid og besvares hurtigst muligt)

Åbningstider: man-fred 10.00-15.00