Kontakt VisitVejen Turistinformation

Photo: VisitVejen

Den betjente turistinformation hos VisitVejen ligger i Rødding sammen med UdviklingVejen. 

OBS Indtil denne tekst er fjernet, er det ikke muligt at få personlig betjening i VisitVejens Turistinformation  i Rødding 
- grundet den aktuelle tilstand for det danske samfund. Lige nu passer vi på os selv og hinanden. 

Der kommer en tid bagefter, hvor vi også skal holde ferie. I Vejen-området er der mange fine oplevelser - også om sommeren - så vil vil gerne se dig på en hjemmeferie eller staycation her i sommeren 2020. 
Vi vil så gerne overraske dig med alt det området byder på. 

Har du brug for kontakt til VisitVejens Turistinformation, så kan du ringe til vores meget-vidende og inspirerende oplevelsespusher direkte på  mobil 21 44 35 13 med dine spørgsmål. Ring gerne i løbet af døgnets lyse timer, og læg en besked, hvis vi ikke lige tager telefonen. 

Mangler du informationer om overnatningsmuligheder, oplevelser eller har praktiske spørgsmål til et ophold eller en tur i Vejen, Jels, Hovbog, Brørup, Holsted, Rødding eller Bække eller er på tur på Hærvejsruten, så ring eller mail til os, så hjælper vi dig. 

Skal du arrangere en udflugt for en større gruppe eller en forening, og er der helt særlige ting, som du gerne vil have, at deltagerne oplever, så giv os et ring - ofte kan vi inspirere til helt unikke oplevelser via vores stærke lokale netværk og kendskab til området. 

Mangler du særlige ideer til udflugtsmål eller oplevelser i Kongeåens gamle grænseland - både syd og nord for åen, så er du velkommen til at kontakte os. I jubilæumsåret for Genforeningen er der sat mange aktiviteter i gang, som også kan opleves efterfølgende. 

Ved en række af turistattraktionerne, overnatningsstederne og restauranter er der mulighed for at finde samme digitale turistinformation, som du finder her på Visitvejen.dk. I VisitVejen appen finder du desuden en del selvguidede ture med digitalt afmærkede ruter og infopoints undervejs. 

I den fysiske turistinformation har vi et udvalg af brochurer om oplevelser, overatning og spisesteder i Vejen Kommune. Vi har endvidere et mindre udvalg af brochurer fra større byer og væsentlige turistdestinationer i Danmark. Vi har også lidt kortmateriale. 

Vi sælger desuden Hærvejens Guidebog og Hærvejens kortsæt. Kommer du selv til turistinformationen, så kan du betale med MobilePay. 

Ønsker du materiale tilsendt, så skal du på forhånd have betalt for portoen. Det praktiske her om aftaler, vi i forbindelse med din henvendelse. 

Besøgsdresse:
VisitVejen Turistinformation
Sdr. Tingvej 10
6630  Rødding

Telefon: +45 73848520

Mailadressepost@visitv... (mail læses som hovedregel inden for normal arbejdstid og besvares hurtigst muligt)

Åbningstider: åbningsdage og tidspunkter kan ses her: https://www.visitvejen.dk/visitvejen/diverse/turistinformation/visitvejen