Kontakt VisitVejen Turistinformation

Foto: VisitVejen

Den betjente turistinformation hos VisitVejen ligger i Rødding sammen med UdviklingVejen. 

Mangler du informationer om overnatningsmuligheder, oplevelser eller har praktiske spørgsmål til et ophold eller en tur i Vejen, Jels, Hovbog, Brørup, Holsted, Rødding eller Bække eller er på tur på Hærvejsruten, kyst til kyst-stien eller Kongeåstien, så ring eller mail til os, så hjælper vi dig.

Den trykte VisitVejen guide for 2024 kan du bladre i digitalt her. 

Skal du arrangere en udflugt for en større gruppe eller en forening, og er der helt særlige ting, som du gerne vil have, at deltagerne oplever, så giv os et ring - ofte kan vi inspirere til helt unikke oplevelser via vores stærke lokale netværk og kendskab til området. Det kan også være, at du gerne vil have en lokalkendt og engageret guide med på turen. 

Mangler du særlige ideer til udflugtsmål eller oplevelser i Kongeåens gamle grænseland - både syd og nord for åen, så er du velkommen til at kontakte os. I jubilæumsåret for Genforeningen og året efter gennemføres mange arrangementer. 

Ved en række af turistattraktionerne, overnatningsstederne og restauranter er der mulighed for at finde samme digitale turistinformation, som du finder her på Visitvejen.dk. I VisitVejen appen finder du desuden en del selvguidede ture med digitalt afmærkede ruter og infopoints undervejs. 

I den fysiske turistinformation har vi et udvalg af brochurer om oplevelser, overnatning og spisesteder i Vejen Kommune. Vi har endvidere et mindre udvalg af brochurer fra større byer og væsentlige turistdestinationer i Danmark. Vi har også lidt kortmateriale. 

Er du på jagt efter Hærvejens kortbog i nyeste udgave eller Hærvejsbogen, så skal du en tur i Bog og Ide i Vejen. De bor lige overfor rådhuset på  adressen Rådhusstien 3-5. Du kan også ringe til dem på telefon 75 36 00 23. Bog og Idé Vejen sælger Hærvejens Guidebog og Hærvejens nyeste kortsæt. I turistinformationen er vi udsolgt på tidligere kort. 

Ønsker du materiale tilsendt, så skal du på forhånd have betalt for portoen. Det praktiske herom aftaler vi i forbindelse med din henvendelse. 

Besøgsadresse:
VisitVejen Turistinformation
Sdr. Tingvej 10
6630  Rødding

Telefon: +45 73848520

Mailadressepost@visitv... (mail læses som hovedregel inden for normal arbejdstid og besvares hurtigst muligt)

Åbningstider: åbningsdage og tidspunkter finder du nederst på dette link. 

Her kan du finde mere information

Liste
Kort

VisitVejen App

Hent den gratis VisitVejen App i  AppStore og GooglePlay. 

Læs mere