Kontakt VisitVejen Turistinformation

Foto: VisitVejen

Den betjente turistinformation hos VisitVejen ligger i Rødding sammen med UdviklingVejen. 

Mangler du informationer om overnatningsmuligheder, oplevelser eller har praktiske spørgsmål til et ophold eller en tur i Vejen, Jels, Hovbog, Brørup, Holsted, Rødding eller Bække eller er på tur på Hærvejsruten, så ring eller mail til os, så hjælper vi dig. 

Skal du arrangere en udflugt for en større gruppe eller en forening, og er der helt særlige ting, som du gerne vil have, at deltagerne oplever, så giv os et ring - ofte kan vi inspirere til helt unikke oplevelser via vores stærke lokale netværk og kendskab til området. 

Mangler du særlige ideer til udflugtsmål eller oplevelser i Kongeåens gamle grænseland - både syd og nord for åen, så er du velkommen til at kontakte os. I jubilæumsåret for Genforeningen er der sat mange aktiviteter i gang, som også kan opleves efterfølgende. 

Ved en række af turistattraktionerne, overnatningsstederne og restauranter er der mulighed for at finde samme digitale turistinformation, som du finder her på Visitvejen.dk. I VisitVejen appen finder du desuden en del selvguidede ture med digitalt afmærkede ruter og infopoints undervejs. 

I den fysiske turistinformation har vi et udvalg af brochurer om oplevelser, overatning og spisesteder i Vejen Kommune. Vi har endvidere et mindre udvalg af brochurer fra større byer og væsentlige turistdestinationer i Danmark. Vi har også lidt kortmateriale. 

Vi sælger desuden Hærvejens Guidebog og Hærvejens kortsæt. Kommer du selv til turistinformationen, så kan du betale med MobilePay. 

Ønsker du materiale tilsendt, så skal du på forhånd have betalt for portoen. Det praktiske her om aftaler, vi i forbindelse med din henvendelse. 

Besøgsdresse:
VisitVejen Turistinformation
Sdr. Tingvej 10
6630  Rødding

Telefon: +45 73848520

Mailadressepost@visitv... (mail læses som hovedregel inden for normal arbejdstid og besvares hurtigst muligt)

Åbningstider: åbningsdage og tidspunkter kan ses her: https://www.visitvejen.dk/visitvejen/diverse/turistinformation/visitvejen