Gå til indhold

Find en oplevelse

Vælg selv blandt allehånde oplevelser

Uanset om du er til stor kunst i hårde sten eller små bløde dyr i naturen, så kan vi byde på allehånde oplevelser i Vejen og omegn. Her er noget for alle aldre, nørdede interesser, hyggedyr og kunstkendere. Kom og oplev det sammen. 

Find inspiration her

Velkommen til Vejen, Brørup, Holsted, Rødding, Hovborg og Jels - og alt ind imellem

Lige midt i Sydjylland. Sådan lidt syd for Billund, øst for Ribe og vest for Kolding. Lige her i Vejen-området finder du både overraskende kulturhistorie, lækre overnatningssteder og flere børneoplevelser med dyr og vikinger. Besøg Vejen Kunstmuseum, smut en tur på Hærvejen eller gå en tur på Kongeåstien. Snyd ikke dig selv for at møde engeagerede værter på de mindre overnatningsteder eller nørder, der gerne vil dele deres fritidsinteresse og oplevelser med dig.

Find inspiration her på visitvejen.dk, og lad dig overraske af mulighederne for naturoplevelser, lystfiskeri, museumsbesøg, spændende shopping og kulturhistorie i det gamle grænseland og husk det er i 2020, at hele Danmark fejrer 100 året for Genforeningen i 1920. Det var HER det skete - det var her grænsen gik, det var her man levede i 56 år med ønsket om at høre til Danmark. Og fordi vi ligger inde i landet, så har vi kystfjernt badevand ved Jels Søbad.   

 

Her finder du byerne

Her ligger byerne

Find et sted at spise

I Sønderskovs kælder ligger Restaurant Herregårdskælderen
Gode spisesteder for enhver smag

Her finder du hele paletten af spisesteder. Fra det kreative køkken hos gourmetkokkene, over de klassiske kroers køkkener og til caféer med burger på menuen og konditorier med alt til den søde tand. Nogle af stederne kan du opleve lokalt producerede råvarer

Find, det som smager dig via disse links: 

Find et sted at sove

De bedste rammer for din nattesøvn

Også når du er på ferie eller forretningsrejse skal du sove godt. Her kan du finde alle typer overnatning. Til enhver pengepung. Til enhver årstid. 

Nedslag i Danmarkshistorien - ta' ud og oplev

Vikingeskibet i Jels Nedersø
Ta på tur i historien

Med historien som inspirationskilde til din tur  du historie interessse i - så brug denne oversigt med nedalg i forskelig eperiode til at finde inspiratio til din tur. 

Større begivenheder og events

Her er overblikket over væsenlige arrangementer og events i Vejen Kommune. Her er noget for enhver: guidede naturture, teater, musik, stand up, foredrag, koncerter etc. 

Mere viden henter du her: