Jels Søbad

Jels Søbad

Foto: Visit Vejen Turistinformation
Aktiviteter
Badesøer
Adresse

Jels Søvej 5B, Jels

6630 Rødding

Kontakt

Jels Søbad ligger lige på kanten af Jels Nedersø med nok Danmarks smukkeste baggrund for en frisk dukkert. Når du kan klare vandtemperaturen, så kan du her bade i friskt ferskvand med udsigt til dansk bøgeskov og en hyggelig by langs med søbredden. Badebroen giver mulighed for alle typer vandleg - både til dig, der tør springe ud på dybt vand, og de mindre børn, der bare gerne vil soppe og lege i sandkanten. Det er gratis at benytte faciliteterne ved Jels Søbad. Jels Søbad har siden 2015 haft Blåt Flag, som tegn på at vandkvalitet, badesikkerhed og faciliteter er i orden.

De nye bygninger omfatter også lækre og moderne omklædningsrum for badegæsterne og den nye cirkelrunde badebro, der skaber et børneområde, et område til rolig svømning og et område til udspringere. De oprindelige bygninger er erstattet med helt nye bygninger, der er et aktivitets- og samlingssted i naturen. Jels Søbad er opført som et samarbejde mellem Jels Lokalråd og Vejen Kommune og blev indviet i juni 2014, og ligger samme sted som det oprindelige søbad fra 1930'erne. 

Vil du kende dagens vand- og lufttemperatur ved Jels Søbad,så skal du tjekke denne side. Omklædningsfaciliteterne er åbne i sommerperioden - afhængigt af vejret. 

Livredder og sikkerhed
I skolernes sommerferie fra den 29. juni 2019 til 12. august 2019 er der hver dag i tidsrummet 10.00 til 18.00  livredder ved Jels Søbad. Der er ophængt redningskranse.

Uden for skolernes sommerferie kan der købes livredder gennem RøddingCentret.

Blåt Flag
Badevandskvaliteten tjekkes løbende, og vandet opfylder gældende regler og grænseværdier. Fra 2015 har Jels Søbad haft Blåt Flag.

Adresse

Jels Søvej 5B, Jels

6630 Rødding

Relaterede produkter

Opdateret af:
Visit Vejen Turistinformation