VisitVejen
Træbro over Holsted Å
Uspoleret natur og langt mellem mennesker

Nyd naturen tæt på

Naturoplevelser hele året

Naturen byder på spændende oplevelser hele året. Kom med ind i skovens forunderlige univers og se lyset mellem grenene. Gå tur, en kort eller en meget lang, på en af de mange anlagte ruter. Her kan du opleve fortiden og nutiden som smelter sammen, og opleve den forunderlige følelse af, at roen kan skabe rum for de store tanker og vigtige samtaler. Kom ud og kom ned i gear, gør noget andet end du gør til hverdag. Oplev naturen fra en kano, skift cykelturen i byens ræs ud med en afslappet tur langs marker og åløb, prøv at løbe på markens stier og mærk forskellen fra løb på fortov. Og tag ikke hjem for tidligt, men find en bålplads, syng en sang og vent på stjernevrimmelens storslåede finale for dagen

Den virkelige opdagelsesrejse er ikke at finde nye landskaber, men at se med nye øjne.

Find ud af mere

På arbejdsdage kan du besøge den bemandede turistinformation - se mere her, hvor du finder adresse, aktuelle åbningstider og hvad vi kan hjælpe dig med. 

Vi har samlet lokalt orienteret praktisk information af forskellig art. Det er her du finder adresser på pengeautomater, telefonnumre på vagtlæge og tandlægevagt. 

Her ligger byerne

Her ligger byerne

Ud i naturen - mens vi holder afstand til corona

Naturoplevelser om vinteren
Frisk luft foråret 2021

Forslag til steder at tage hen og gå en tur  - mest de ikke-fyldte steder.