VisitVejen

Cykelruter

Kom rundt i hjørnerne af Vejen Kommune og se det, som du ikke ellers ser. Vi har lavet en række cykelruter, så du både kan nyde landskabet, blive klogere på kulturhistorien og få dig rørt. Du kan også prøve kræfter med en moutainbikerute. 

Digitale guider
Henter du Visit Vejen app’en til din smartphone, så kan du under menupunktet Oplevelser vælge Digitale guider. Guiden viser ruten på et google map, og bruger din telefons gps-funktion undervejs, og interessepunkter undervejs er beskrevet i tekst og billeder. Du kan således med din smartphone i hånden både finde vej og læse om interessepunkterne undervejs på din tur. VisitVejen app''en er gratis og kan hentes i AppStore og GooglePlay.  Du skal acceptere brug af lokaltionsdata, for så vil du kunne bruge smartphonens gps-funktion undervejs på din tur.

På dette link kan du se et kort over Vejen Kommune, hvor alle cykelruterne er tegnet ind. Kryds af i "Lokale cykelruter" i boksen i højre side, så får du overblikket. Ruterne er IKKE afmærkede ud på ruten. 

Liste
Kort

FAQ

På arbejdsdage kan du besøge den bemandede turistinformation - se mere her, hvor du finder adresse, aktuelle åbningstider og hvad vi kan hjælpe dig med. 

Hvor er byerne

Her ligger byerne