©  Foto:

Cykelrute, Hovborg øst

14,5 km cykelrute der fører jer gennem plantagerne nord for Hovborg og over tidligere hedestrækninger mod øst mellem Hovborg og Okslund.

Ruten starter midt i Hovborg by og der kan parkeres ved Hovborg Kro. Ruten er forholdsvis flad og der er flere pausemuligheder undervejs ved de opstillede borde og bænke. Ruten kan ses på vedhæftede pdf-fil og er ikke afmærket i landskabet. Trykt folder med ruten kan fås hos de fleste turiststeder i Hovborg.

I kommer forbi:
- Hovborg Kro
- Hovborg Kirke
- Hovborg Plantage
- Høllund Søgård med Dalgas-statue
- Holme Å
- Okslund
- Holmeådalens Grønne Aktivitetspark

I pdf-filen kan du læse mere om ruten og seværdighederne undervejs.

Digitale guider
Henter du Visit Vejen app’en til din smartphone, så kan du under menupunktet Oplevelser vælge Digitale guider og under Cykelruter - digitale guider finder du Cykelrute Hovborg Øst. Guiden viser ruten på et digitalt kort, og bruger din telefons gps-funktion undervejs, og interessepunkter undervejs er beskrevet i tekst og billeder. Du kan således med din smartphone i hånden både finde vej og læse om interessepunkterne undervejs på din tur. VisitVejen app''en er gratis og kan hentes i Appstore og GooglePlay. Du skal acceptere brug af lokationsdata, for så vil du kunne bruge smartphonens gps-funktion undervejs på din tur.