©  Foto:

Vandrepakke, Kyst til kyststien

Oplev Jyllands landskaber på tværs på en 8 dages vandretur ad Kyst til Kyst-stien fra Blåvandshuk over Varde og Hovborg og helt til Vejle.

Fra sand til fjord. Langs ådale, enge og moser. Over Jyllands højderyg og seneste istids kant. Kyst-til kyststien kan startes i Blåvand, går over klitter og hedelandskabet og ender med at følge dele af en gammel jernbanestrækning i Vejle Ådalen til Vejle by. Markante forskellige landskaber med kontraster mellem flad, vindblæst hede og frodige ådale. Store stræk af turen går langs med Holme Å. Kyst til Kyststien er for det meste en trampesti, hvor du kommer tæt på naturen uden at møde mange mennesker. Det er her, du møder naturens ro, rytme og rekreation. 

Pakketuren er med overnatning på hyggelige hoteller og kroer tæt ved ruren. Der vil være transfer til og fra vandreruten nogle steder. Din bagage bliver transporteret fra sted til sted, og turen er arrangeret med en del forplejning. Du kan fuldt ud nyde din vandring gennem nogle af Jyllands flotteste og mest varierede landskaber, hvor du inden for få meter oplever vidt forskellige landskabstyper.  

Det er Vagabond Tours, der udbyder en 8 dages pakketur langs Kyst til Kyststien.  Se mere om turen her.