Spændende shopping

Foto: VisitVejen

I Vejen og områdets andre byer er der shoppemuligheder lige fra tøj, brugskunst og unika kunsthåndværk til genbrug af alle typer og prisklasser. 

Vejen by rummer et stort udvalg af butikker med tøj, sko, gaver, bøger og fødevarer, også de lokalt producerede råvarer. 

Shopping i Vejen-området

Shopping i Vejen

Shopping i Vejen er mixet af unikke specialbutikker, kendte kædebutikker og gode dagligvarebutikker. Vejen byder på specialbutikker med sortiment udelukkende til børn, f. eks. tøjbutikken med Sydjyllands største udvalg af børnetøjsmærker. Hertil kommer et stort udvalg til hele familien hos...

I  højskolebyen Rødding og markedsbyen Brørup finder du dagligvarebutikker og en række andre butikker med specialvarer. I Holsted, Hovborg, Bække og Jels er der de gængse dagligvarebutikker. Alle steder vil du møde høj service og gode priser. I alle byer er der gratis parkering. 

Ved en række museer og attraktioner kan du finde helt særlige ting til dig selv eller til gaver. 

Gårdbutikker etc.

Retro, genbrug og vintage

Gallerier og kunsthåndværkere

Mød områdets professionelle  kunsthåndværkere. Her er der produktion og værksted, udstilling og salg. 

Museumsbutikker

Inspiration til unikke gaver

Er du på jagt efter ting, som rummer den unikke historie fra området - med højskoler, grænseland og Københavnerplantager, så tjek vores liste med gaveideer.  

Ribebænken

Sid på kulturhistorien

Lodejerbrev - Skibelund Krat

Bliv medejer af et monument

Kongeåkurven

Ideer til gave med historie

Lokale råvarer - her kan du finde dem

Lokale råvarer

Mød lokale fødevarer i deres rette element.

Smag på Kongeåen, Restaurant Herregårdskælderen

Smag på Kongeåen giver dig mulighed for både at besøge lokale producenter af kvalitetsfødevarer ved Kongeåen OG smage på produkterne efter de har være...

Her er byerne