©  Foto:

Museumsbutikken på Sønderskov

Museumsbutikken på Sønderskov er en charmerende museumsbutik med et unikt sortiment inden for gave- og designartikler, kvalitetslegesager med historisk islæt og Sønderskovs egne produkter.

I den hyggelige butik, der er indrettet med interiør fra en gammel købmandsbutik i Brørup, kan du altid finde en særlig gave, en ting til dig selv eller spændende historiske bøger.

Egne produkter fra Sønderskov
I museumsbutikken kan du købe håndsmedede lysestager og fakkelholdere fra Sønderskovs smedje. Det er gedigent kram, hvor vores frivillige smede har lagt kræfter og sjæl i hver eneste genstand, der kommer under hammeren.

Museets bistader, der ligger i forbindelse med herregårdens køkkenhave, leverer forskellige typer honning. Man kan også købe Herregårdens snapse, lavet af museets naturvejleder med ingredienser fra herregårdshaven.

Museumsbutikken på Sønderskov rummer også et rigt udvalg af bøger om de historiske emner, som museet dækker, lokal historiske bøger fra området omkring Kongeåen og den gamle grænse samt litteratur om de danske herregårde generelt. 

Afstande
Hærvejens cykelrute 5 km (fra Frihedsvej)