Gå til indhold
©  Foto:

Kunstsmedie, JH Ståldesign, Brændstrup

Oplev kunstsmeden Jørgen Holst i det arbejdende smedeværksted i Brændstrup lidt syd for Rødding.

Jørgen Holst er designeren og smeden bag JH Ståldesigns brugskunst til have og hus. I JH Ståldesigns showroom og butik lige ved siden af værkstedet kan du finde et stort udvalg af vores produkter i metal til brug ude som inde og hele året. I showroomet kan du også se videoen om smedens arbejde. 

De fleste dage er der gang i smedeværkstedet, så du kan følge fremstillingen af de forskellige produkter på nært hold. 

Besøgs- og inspirationshave
I JH Ståldesigns besøgs- og inspirationshave er havedammen med vandfald det naturlige centrum. Der er brugt over 40 tons sten i den 50m3 store dam. 4000 blomsterløg giver om foråret et væld af farver, senere tager frugttræer, buske og stauder over. Plantestativer, rosenbuer og havemøbler samt sjove dyr og figurer - alle udført i smedejern, kobber eller rustfrit stål - i mange størrelser og variationer til både hus og have dukker op, når du bevæger dig rundt i haven.

Udflugt
Tag gerne familien med, pak en mad- eller kaffekurv, og benyt vores grill- og bålplads. Kom og få en hyggelig og inspirerende oplevelse.

Kommer I som en større gruppe eller som forening tilbyder vi rundvisning og foredrag om JH Ståldesign og vores produkter. Det anbefales, at I booker i god tid.

 

 

 

Del dine øjeblikke: