©  Foto:

Hotel Rødding, restaurant og krostue

Restauranten på Hotel Rødding er indrettet lyst og eksklusivt og har gedigne kvalitetsmøbler, så der er en perfekt ramme for en dejlig aften.

Menukortet varierer med årstidens friske råvarer af førsteklasses kvalitet. Der er altid frisk fisk, samt vegetar- og fedtfattige menuer at vælge imellem. Vi serverer alt fra en wienerschnitzel til månedens gourmet-menu.

Krostuen
I Krostuen, som er vores andet spisested, kan du nyde dagens ret, eller vælge en anden ret fra krostue-menukort. Her er friskmalet kaffe, en god cognac og hjemmebag, ligesom der er børnemenuer (også de sunde) og lækre desserter.   

Hotel Rødding krostue blev nænsomt restaureret i 2011. Den er en guldgrube af hotellets historie, og ved restaureringen blev adskillige gamle effekter fundet i hulrum og lofter. Disse er restaurerede, og historien bag dem er fundet frem. Eksempelvis er alle de gamle lamper i krostuen  fundet i gemmer og kamre. De hænger nu igen stemningsfuldt i stuerne. Så her kombineres historie og nutid, hvilket skaber rammen om en afslappet middag med f.eks. et glas godt lokalt fadøl.

Afstande
Hærvejens cykelrute 7 km