Gå til indhold
©  Foto:

Dansk Natur Design, Foldingbro

I Kongeåbyen Foldingbro ligger Dansk Naturdesign, hvor Carsten Støier Snor tryller metaller som bronze, jern og stål sammen med naturmaterialer som sten, træ og skaller til humørfyldt kunsthåndværk i en helt unik stil.

Upcycling og genbrug af ressourcer er en væsentlig del af håndværket – både et kunstneriske og det håndværksmæssige. Carsten er autodidakt kunsthåndværker og oprindeligt uddannet smed, så flair for metal og muligheder ligger i håndelaget.

Galleriet og butikken rummer et rigt udvalg af kunsthåndværk. Alle Carsten Snors figurer er originaler og findes kun i ét eksemplar. Her kan du finde gaven til dig selv eller til andre.

Sammen med kunsthåndværkerbutikken ligger også det åbne værksted, og Carsten deler gerne viden om produktionsprocessen. Butikken rummer et righoldigt udvalg af størrelser og ”dyrearter”. Det er muligt at bestille specialopgaver efter eget ønske. Er du på vandretur langs Kongeåen og har ladet dig friste, så sørger Carsten for at sende kunsthåndværket hjem til dig.

Andre kunstnere i galleriet
Sammen med sine egne ting udstiller og sælger Dansk Naturdesign også værker fra andre kunsthåndværkere: Malerier, akvareller, figurer i bronze, sten, træ og metaller samt keramik.

Jens Morten Larsen skaber smukke kurve og kunstgenstande i pileflet kombineret med andre materialer som glas, bark, cykelslange, kobber, træ m.m.

Luna Dam Heeschen-Gundersen og Andreas Ulfberht Højgaard Heeschen-Gundersen er kunstnere som er stærkt inspireret af den nordiske mytologi og anvender bronze og træ i deres arbejder.

Anne-Mette Bank Pedersen er uddannet grafiker og multimediedesigner og autodidakt kunstmaler og laver smukke malerier.

Bjarne Orth-Hansen finder inspirationen til sine akvareller i både naturen, mennesket og i samspillet mellem dyr og mennesker. 

 

Del dine øjeblikke: