©  Foto:

Foldingbro Camping og hytter

Foldingbro Camping er det ideelle udgangspunkt for en lystfiskerferie eller en aktiv familieferie i skønne omgivelser. Vi har egen fiskesø og 50 m til Kongeåen, og selvfølgelig alle nødvendige faciliteter til lystfiskeren. Foldingbro Camping ligger i smukke og rolige omgivelser i en mindre by og har 60 pladser.

På campingpladsen. der ligger midt den gamle grænseby Foldingbro, findes alle nødvendige faciliteter. Til børnene er der f.eks. legeområde med hoppepude. Sammen med campingpladsen ligger vores kiosk, hvor du kan bestille friskbagt brød til næste morgen. Du kan købe fiskekort og der er et lille udvalg af fiskeudstyr, kolde drikke, coffee to go, is af forskellig slags m.m. Vi har også et bredt udvalg af brochurer med oplevelser i området, cykelrutekort og vandretursfoldere til inspiration til oplevelser i lokalområdet og langs med Kongeåen. Der er kommet ny ejer af campingpladsen 1. juni 2022. 

Hytter
Foldingbro Camping udlejer desuden 7 hytter. De 4 hytter er på 16 m2 er spartansk indrettet og har 4-6 sovepladser, mens de 3 luksushytter er på hver 23 m2 og har plads til 4 personer og en ekstra opredning.

På pladsen findes:
- udendørs grillplads m/bænke og borde
- overdækket terrasse med borde/bænkesæt
- puslerum
- vaskemaskine/tørretumblerrum
- gratis internet
- legeområde
- bålplads ved søen

Fiskemuligheder:
- egen fiskesø
- 50 m til Kongeåen
- fiskerengøringsplads findes ved campingpladsens toiletbygning

På tur
Ønsker I at tage på tur, så ligger vi tæt på både Gram Slot, den historiske Ribe by og Billund med Legoland. Helt tæt på finder du unik natur som Åtte Bjerge, Glad Zoo, Kongeåstien og Museet Sønderskov m.m.

Kanoture: Foldingbro Camping er det ideelle udgangspunkt for en kanotur på Kongeåen eller en oplagt mulighed for overnatning, hvis du sejler forbi på den lange kanotur på Kongeåen. 

Vandre- og cykelture: Mange vandrer og cykler, og her er mulighed for en eller flere overnatninger, i eget telt eller en hytte, hvis kroppen trænger til en god seng.

Kiosken/Receptionens åbningstider:
Alle dage fra kl. 8-11 og 15-18
Lukkedage annonceres på campingpladsens hjemmeside og Facebookside. Campingpladsen har åbent hele året.

Afstande
Hærvejens cykelrute 7 km (målt fra Frihedsvej/Kongeåvej, men vejen via Københoved og ud ad Københovedvej er mindre trafikeret).