Gå til indhold
©  Foto:

Foldingbro Camping og hytter

Foldingbro Camping er det ideelle udgangspunkt for en lystfiskerferie eller en aktiv familieferie i skønne omgivelser. Vi har egen fiskesø og 50 m til Kongeåen, og selvfølgelig alle nødvendige faciliteter til lystfiskeren. Foldingbro Camping ligger i smukke og rolige omgivelser i en mindre by og har 60 pladser.

Sammen med campingpladsen ligger vores butik, hvor du hver dag kan købe friskbagt brød, fiskekort, fiskeudstyr, is, aviser og blade samt almindelige dagligvarer. Vi har også et bredt udvalg af brochurer med oplevelser i området, cykelrutekort og vandretursfoldere til inspiration til oplevelser.

På campingpladsen findes alle nødvendige faciliteter. Til børnene er der legeområde med hoppepude. For vores firebenede gæster har vi en lille indhegnet hundehave med græsbund. Vores petanquebane kan frit benyttes, og I kan her møde de lokale indbyggere i Foldingbro, for de har fået lov til at bruge banen også.

Kanoture
Foldingbro Camping er det ideelle udgangspunkt for en kanotur på Kongeåen.

Hytter
Foldingbro Camping udlejer desuden 7 hytter. De 4 hytter er på 16 m2 og har 6 sovepladser, mens de 3 luksushytter er på hver 25 m2 og har plads til 4 personer og en ekstra opredning.

På pladsen findes:
- udendørs grillplads m/bænke og borde
- overdækket terrasse med borde/bænkesæt
- fjernsynstue
- puslerum
- vaskemaskine/tørretumblerrum
- gratis internet
- legeområde
- hunde"gård"

Fiskemuligheder:
- egen fiskesø
- 50 m til Kongeåen
- fiskerengøringsplads og mulighed for nedfrysning af fangsten.

Ønsker I at tage på tur, så ligger vi tæt på både Gram Slot, Ribe by og Billund med Legoland. På pladsen kan I også leje cykler til længere ture rundt i området.

OBS: campingpladsen har åbent hele året, kiosken har vinterlukket. 

Afstande
Hærvejens cykelrute 7 km