Gå til indhold
©  Foto:

Kanoudlejning, Foldingbro Camping

Foldingbro Camping udlejer kanoer til sejlads på Kongeåen. Der er en strækning på ca. 50 km, der kan deles op i passende dagsture og med gode overnatningsmuligheder undervejs.

Kanoerne er vildmarkskanoer til 2 og 3 personer samt bagage, udstyret med godkendte veste og padler. Kanoen vejer kun 38 kg, og er derfor meget let at håndtere ved evt. overbæringssteder. Kanoerne er godkendt af Vejen Kommune og forsynet med ID-mærker. Ruten kan afpasses fra ca. 1½ times sejllads og dem der ønsker det, kan sejle i op til flere dage. Det er kun muligt at sejle med strømmen på Kongeåen. Turen kan starte ved Andst Bro og slutte ved Kongeåslusen eller mindre ture.

Pris for 1 dags tur pr. kano 400,00 kr. Pris for evt. 2. og 3. dag pr. dag, pr. kano 300,00 kr. Depositum for lån af veste og padler 300,00 kr.

Depositum refunderes når veste og padler afleveres i kiosken på Foldingbro Camping efter endt sejllads. Prisen er iinkl. levering eller afhentning af kanoerne. Der følger veste med til alle personer, der sejler. Bestil i god tid på telefonnr. 75 38 10 78 eller send os en mail på  post@foldingbro.dk.