©  Foto:

Kanoudlejning, Foldingbro Camping

Foldingbro Camping udlejer kanoer til sejlads på Kongeåen. Ta på kanotur på den gamle grænseå. 

Der er en samlet strækning på ca. 50 km, og din kanotur kan deles op i passende dagsture og med gode overnatningsmuligheder undervejs. Kanoerne er vildmarkskanoer til 2 og 3 personer samt bagage, udstyret med godkendte veste og padler. Kanoen vejer kun 40 kg, og er derfor meget let at håndtere ved evt. overbæringssteder. Kanoerne er godkendt af Vejen Kommune og forsynet med ID-mærker. Du bestemmer selv længden på din kanotur. Ruten kan afpasses fra ca. 1½ times sejllads og dem, der ønsker det, kan sejle i op til flere dage. Det er kun muligt at sejle med strømmen på Kongeåen dvs. mod vest. Turen kan starte ved Andst Bro og slutte ved Kongeåslusen eller mindre ture. Du kan "stige på Kongeåen" i Foldingbro - lige overfor Foldingbro Camping.

Pris for pr. dag pr. kano 400,00 kr. Prisen er inkl. levering/ afhentning af kanoerne, rengøring af kanoer. Der følger veste med til alle personer. 

Depositum refunderes, når veste og padler afleveres i kiosken på Foldingbro Camping efter endt sejllads. Prisen er inkl. levering eller afhentning af kanoerne. Der følger veste med til alle personer, der sejler. Bestil i god tid på telefonnr. 75 38 10 78 eller send os en mail på  info@foldingbro-camping.dk.

Husk der er mulighed for overnatning på Foldingbro Camping med eget telt eller i hytte.