©  Foto:

Glad Zoo, Lintrup

Besøg en unik zoologisk have og få en god dag i en hyggelig atmosfære. Udforsk de cirka 80 forskellige arter i dyreparkens anlæg, og kom meget tæt på dyrene ved de daglige dyrepasserfortællinger.

Glad Zoo, der ligger i naturskønne omgivelser ved Lintrup, har mere end 80 forskellige arter. Du finder dyr med fjer, skæl, pigge eller pels. Glad Zoo er for hele familien, og vi vil også gerne give dig viden om dyrene, så dyrepasserne går rundt i parken og er klar til at fortælle. 

Zoo området rummer desuden legepladser og hoppepuder, samt ”klappezoo” til de små, mens de voksne kan udfordre sanserne i den flotte sommerfuglehave og de hyggelige kroge i parken. Medbring din egen frokost eller køb den i zoos cafeteria, og nyd den på en af havens mange terrasser med udsigt over søerne.  

Oplev i højsæsonen de frit flyvende rovfugle på helt tæt hold, i vores flotte og nærværende fugleshow. Fuglene kommer helt tæt på publikum, mens falkoneren fortæller og inddrager børn og voksne i showet. 

Lige ved siden af rovfugleshow-pladsen finder du vores nye pandekagebod. Her kan du købe tortillaer, belgiske vafler med is og is af forskellig slags. Pandekageboden har åbent, når der er mange mennesker i parken. 

Har du lyst til en helt særlig oplevelse, så kan du prøve at være dyrepasser for en dag, rovfulgleassistent, holde fødselsdag blandt dyrene eller deltage på en af vores guidede ture. Se mere på vores hjemmeside om priser og hvad du kan opleve. 

Hunde er velkomne, så længe de føres i snor.

Afstande til nærliggende byer: 
Vejen 17 km 
Ribe 17 km
Haderslev 41 km
Billund 48 km
Esbjerg 40 km 
Kolding 44 km
Gram 19 km