Legepladser

Foto: VisitVejen

Så skal kroppen bruges! Rundt om i Vejen Kommune findes en række spændende legepladser. Nogle med særlige temaer som Pippi Langstrømpe eller trolde - andre med mere kendte redskaber. Har du lyst til at lege med vand, så kig her. 

OBS så længe denne tekst er her på siden, så er legepladser Vejen Kommune spærret af for at undgå smittte. Det gælder også de pladser, som du finder på denne side: 

 

Alle disse steder er der offentlig adgang, og du kan være skker på at redskaber og underlag opfylder gældende regler om indretning af legepladser. Her kan familiens yngste og barnlige sjæle med hang til at bruge kroppen få brændt lidt krudt af og få udfordret motorikken. Tag kaffekurven eller frokostmadpakken med, for mange steder er der borde og bænke, så man kan få en tur ud af det. 

Liste
Kort

Vejen Kommune rummer ca. 40 offentligt tilgængelige legepladser incl. legepladser i boligområder, grundejerforeninger og institutioner etc. Hertil kommer et betragteligt antal ved turiststederne f. eks. Hovborg Kro, Søgården i Brørup, Glad Zoo og mange flere. 

Her finder du byerne