Børnekultur på Tværs 2020

Foto: Visit Vejen Turistinformation
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Rådhuspassagen 8

6600 Vejen

Kontakt

Telefon:2250 0591

Det bliver efterårsferiens bedste dag! På Børnekulturdagen i Vejen by samles rigtig mange lokale børn til kreative, underholdende, udfordrende og sjove aktiviteter forskellige steder i byen. Der bliver optrædender, aktivitetsværksteder og meget andet. Det er her du kan møde lokale børn på din egen alder og lære dem at kende. TIL nogle af aktiviteterne skal der bestilles billet i forvejen. Billetterne er gratis, og de bruges alene for at kunne styre antallet af deltagere de enkelte steder. 

I Vejen Idrætscenter kan du skære dit helt eget græskar. Til de første 100 børn er der 100 gratis græskar. Det foregår på Den røde Plads i Idrætscentret. Det vil være en god ide, selv at medbringe kniv og skærebræt. 

På Vejen Kunstmuseum kan du dekorere en keramikkakkel, der bliver brændt og sat sammen til et fælles værk. Du kan lave collager af pressede planter eller haveblade. Du kan lave tinstøbning, sy i læder eller riste skumfiduser sammen med spejderne, og du kan få naturviden og smage pandekager og en suppe. 

Og dagen byder også historiefortælling, dukketeater, naturvejledersjov med insekter, stenmaling hos bedemanden og en særlig børnekasse i Kvickly og mange andre ting. 

Adresse

Rådhuspassagen 8

6600 Vejen

Åbningstider

13 Oct 20 / 13 Oct 20

tirsdag

09:30 - 15:30

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation