Børnekultur på Tværs 2021

Det bliver efterårsferiens bedste dag! På Børnekulturdagen i Vejen by samles rigtig mange lokale børn til kreative, underholdende, udfordrende og sjove aktiviteter forskellige steder i byen. Der bliver optrædender, aktivitetsværksteder og meget andet. Det er her du kan møde lokale børn på din egen alder og lære dem at kende. TIL nogle af aktiviteterne skal der bestilles billet i forvejen. Billetterne er gratis, og de bruges alene for at kunne styre antallet af deltagere de enkelte steder. 

I Vejen Idrætscenter kan du skære dit helt eget græskar. Til de første 100 børn er der 100 gratis græskar. Det foregår på Den røde Plads i Idrætscentret. Det vil være en god ide, selv at medbringe kniv og skærebræt. 

På Vejen Kunstmuseum kan du dekorere en keramikkakkel, der bliver brændt og sat sammen til et fælles værk. Du kan lave collager af pressede planter eller haveblade. Du kan få naturviden og smage pandekager og en suppe. 

Og dagen byder også historiefortælling, dukketeater, naturvejledersjov med insekter, og en særlig børnekasse i Kvickly og mange andre ting.