©  Foto:

Brørup Svømmebad

Tag en dukkert i Brørup Svømmebad, og nyd en eftermiddag med vandleg i det skønne 27° C varme vand.

Vores vand er faktisk lige så varmt som i svømmehallen allerede fra sæsonstart og uanset sommervejret. I får den samme friske luft som ved stranden og slipper for sand i alting og børnene er rene, når I kommer hjem! Kommer I en kølig dag, så kan I mærke, hvordan det føles når vandet er varmere end luften! I varme perioder kan der være aftenåbnet - tjek Brørup Svømmebads hjemmeside. 

I friluftsbadet Brørup Svømmebad er der to bassiner. Børnebassinet er i den laveste ende 0,9 m dybt og skråner ned til 1,2 m dybde. Her er en blå rutchebane på ca. 2,5 m med en enkelt kurve. De lidt større børn synes den gule rutchebane på 4 m med mange snoninger og god hældning til at give fart, er et hit. Den fører ned i det store bassin, der er 1,2 m dybt i den lave ende, ved snoren tværs over er der 1,5 m dybt, og herefter er der en stejl skråning, så vanddybden midt i den dybe del bliver 3,2 m. Snore over bassinnet viser, hvor der bliver dybt. Bunden af bassinerne er belagt med fliser.

Der er også 1 m vippe, 3 m vippe samt en udspringsplatform på 2 m. Vi har mange vandlegeting til fri afbenyttelse: bolde, måtter, slanger, armvinger, bælter og dykkerringe.

Rundt om bassinerne er der græsplæner, hvor man kan ligge samt borde/bænkesæt til hygge og et måltid. Det er en god ide selv at tage tæpper eller ligge-håndklæder med.

Der er livredder i alle åbningstimer, og der fløjtes op til omklædning 15 minutter før lukketid. Eftermiddagsåbningstiderne er mest til vandleg og svømning, men vi kan godt holde en bane fri til dig, der gerne vil svømme langt. Om morgenen svømmes der i baner. Vandkvaliteten tjekkes løbende efter gældende regler.

Børnevenlig omklædning
I vores ny-renoverede omklædningsrum er der gode brusefaciliteter, babybadekar. Gulvet er skridsikkert, også med et barn på armen. Der er bademåtter, som børnene kan stå på mens de er i brusebad.

I vores kiosk kan du købe is, slik, chips og sodavand. Der ligger en tankstation, der sælger fastfood som nabo til svømmebadet, og det er vores gæster velkomne til at hente. Af sikkerhedshensyn må der ikke drikkes alkohol på området.

Friluftsbadet blev bygget i 1955, og de originale fliser og bænke er bibeholdt ved renoveringerne. Det var lokale ildsjæle som tog initiativ og skaffede midler til anlæggelse. Det var den gang ret uset med et friluftsbad af den størrelse og udformning. 

Ved friluftsbadet er der en volleyballbane på græs, og der kan lånes volleybold mod depositum.

Til firmaarrangementer, børnefødselsdage, familieudflugter eller klassearrangementer kan Brørup Svømmebad lejes. Grill kan lånes.