Jul på Sønderskov

Foto: Visit Vejen Turistinformation
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Sønderskovgårdvej 2

6650 Brørup

Kontakt

E-mail:post@sonderskov.dk

Telefon:75383866

Arrangementet gennemføres ikke i 2020. I stedet kan du opleve en julepyntet herregård alle dage fra lørdag 28. november og helt frem til og med søndag 13. december, hvor museet holder vinterlukket. 

Til Jul på Sønderskov er hele den gamle herregårds hovedbygning pyntet med flagguilander og levende lys i vinduerne. Alle rum er fyldt med juleaktiviteter, så det er bare at slappe af og lade julestemningen komme. Her er smagsprøver, gamle håndværk vises frem, og i riddersalen er der levende musik. Allerede når du træder ind på Sønderskov, så dufter det af nybagte vafler og klejner fra køkkenet i kælderen, og du ved aldrig, hvornår du møder den gamle herregårdsnisse og mærker hans ustyrlige drillerier. Udenfor kan du købe juletræet til tonerne af dejlig levende julemusik og duften af brændte mandler. Og i det fjerne klinger hammerslagene fra herregårdens smedje. Jul på Sønderskov er en familieoplevelse.

Der er mulighed for at købe juleting i museumsbutikken, og gaver og andet brugskunst ved de mange udstillere. Du kan bl.a. få skrevet navn på et honninghjerte - det er Kageriget fra Holsted, der lægger sidste hånd på værket. 

 

Adresse

Sønderskovgårdvej 2

6650 Brørup

Åbningstider

21 Nov 20 / 16 Dec 20

tirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 16:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation