©  Foto:

Omvisning i Vejen Miniby - med Anne Grete Schlünssen som guide

Når I kommer til Vejen Miniby kan I opleve resultatet af mange frivilliges indsats. For der skal mange forskellige fag igang for at bygge korrekt. Der skal samles og drøftes viden, laves byggematerialer, bygges huse OG drikkes kaffe.

I bliver modtaget af Anne Grete, der er formand for foreningen bag Minibyen. Foreningen driver både udstillingen, værkstedet til bygning af minihusene og laver den omfattende research, der sikrer korrekthed i arkitektur og indhold. Booker I en rundvisning vil den starte ved det store terrænbord, hvor I kan se modellen af den tidlige stationsby Vejen. Anne Grete vil forklare, hvad der er hvad, og hvad vi kan genkende i dag. I får en unik indsigt i byboeres levevis og rammer - man kan føle sig lidt hensat til det Korsbæk, som ikke blev vist på billederne, men kun refereret til i replikkerne. Bagefter går rundvisningen gennem Minibyens arbejdende værksteder og endelig til selve den opstillede Miniby. 

Det praktiske:
Anne Grete fortæller på dansk. Da noget af rundvisningen foregår udendørs skal deltagerne have tøj på til det. 
Der er gode parkeringsmuligheder ca. 10 m fra hoveddøren. Også god busparkering. 
En gruppe kan være op til 50 personer, men 30 er mest optimalt.
Det er muligt at bestille kaffe, men skal I ha noget til, så skal I selv medbringe.  
Man må gerne medbringe sin egen mad og nyde den i frokoststuen eller udenfor.

Kontakt Anne Grete Schlünssen for en omvisning i Vejen Miniby. Dato, varighed, antal personer og indhold af rundvisningen samt pris aftaltes på forhånd. 
Telefon: 21 48 39 91
Mail: vejenminiby@gmail.com 

Hvis du ikke får kontakt, så kontakt VisitVejen Turistinformation