©  Foto:

Open by Night, Vejen

Open by Night, hvor butikkerne har åbent til kl. 23.00 og byen vil være fuld af aktiviteter fra streetfood, live musik, udstillere, underholdning for børn, kræmmere og meget mere. I 2024 afvikles der et stort aften/natløb. 

Handelsbyen Vejen er til open by night være omdannet til en stor gå-gade med masser af underholdning, musik, udeservering og gode tilbud i butikkerne. I Søndergade er der helstegt gris og livemusik, streetfood, pølser og åbent hus ved billard- og dartklubben. Nørregade er fyldt med boder og aktiviteter med foreninger og linedance. Der er gratis hoppeborg ved Rådhuspassagen, klatrevæg, musikscener rundt om i byen og cirkusunderholdning. Vejen Garden går gennem byen til Rådhuspladsen 18.45. Rundt om i byen kan du møde områdets mange foreninger. 

Handelsbyen Vejen er kendt for at arrangere mange spændende aktiviteter hen over året med masser af musik og underholdning samt gode børneaktiviteter som f.eks. hoppeborge, elastik jump eller Water Balls for bare at nævne nogle få. Byens Open By Night arrangementer i sommerhalvåret trækker som regel flere tusinde mennesker til byen, og skaber en sydlandsk stemning i byen.