©  Foto:

Sportscenter Danmark, Svømmehal

Oplagt til vandsjov med familie og venner, svømmende motionist eller konkurrencesvømmer eller bare lyst til afslappende svømning efter en lang dag på gåben? Så er svømmehallen og helseområdet i Sportscenter Danmark (Vejen Idrætscenter) lige noget for dig.

I vores 25 m bassin har vi 27 grader varmt vand. I udspringsbassinet kan du springe ud fra 1, 3 og 5 m vipper. I børnebassinet er vandet 32 grader. Vi har masser af vandlegeting, kajakker, vandpolomål m.v., som du frit kan bruge, når du er gæst i svømmehallen. Og falder du ned fra klatrevæggen i svømmehallen - ja, så bliver du altså meget pludseligt meget våd!!

Er du mere til det afslappende, så byder vores svømmehal også på et helt nyåbnet indendørs wellness-område med stort varmtvandsbassin, saltkar, dampbad og SPA. Udendørs i samme stil finder du en sauna, et mindre varmtvandsbassin og Årstidernes bassin, hvor vandet følger havets temperatur.

I åbningstiden tirsdag aften har vi stillesvømning, dvs. at der ikke må springes fra vipper, lyset er dæmpet og musikken er afslappende. 

Vær opmærksom på, at svømmehallen kan være optaget af stævner eller sportscamps, så tjek altid åbningstiderne før du besøger os.

Aktuelle åbningstidspunkter kan ses her: http://www.vejenic.dk/motion/abningstider/

Afstande
Hærvejens cykelrute 0,1 km
Hærvejens vandrerute 0,1 km