©  Foto:

Sportshotel Vejen

Med kun få minutter til Vejen Station, Vejens industriområde og Vejen Centrum, byder Sportshotel Vejen velkommen til et hotel for erhvervsgæster såvel som sportsgæster. Hotellet ligger centralt mellem Esbjerg og Kolding, ca. 1 km. fra E20 (afkørsel 68). Sportshotel Vejen er en del af det store idrætsanlæg Sportscenter Danmark (Vejen Idrætscenter).

Værelser
Sportshotellets 56 værelser har fri Wi-Fi, TV, eget bad, fri parkering. Overnatning inkluderer lækker morgenbuffet med hjemmebagt brød i restauranten. Endvidere fri kaffe i vores kaffe-zone.

Husk sportstasken
Du kan som overnatningsgæst købe et Sportspas, som du kan benytte til alle faciliteter i Sportscenter Danmark (Vejen Idrætscenter), som ligger 300 m fra Sportshotel Vejen. Faciliteterne er bl.a. stor svømmehal med 3 bassiner og moderne helseområde, 8-10 personers spa, sauna og saunagus. Desuden byder vi på indoor cykling, squash og mange fitnesshold. Er du mere til udendørstræning, så går der både en Hjertesti og den lokale ParkRun-rute fra idrætscentret. Du er også velkommen til at træne på atletikbanen, hvis der ikke er andre brugere. 

Golfophold
I samarbejde med golfbanerne i området tilbydes golfophold med greenfees, overnatning, spisning og motion/wellness i Vejen Idrætscenter/Sportscenter Danmark i en samlet pakke. 

Check-in
Der er ankomst til værelser alle hverdage fa  15.00 til 22.00 og fredag til lørdag 15.00 til 20.00. Check-in på søndage kan ske i receptionen i Sportscenter Danmark/Vejen Idrætscenter. Ved senere ankomst kan receptionen kontaktes på telefon 75 36 05 00. Betaling for overnatning sker ved ankomst. Udtjekning og aflevering af nøgler skal ske senest på afrejsedagen kl. 10.00.