Gå til indhold
©  Foto:

Udstilling Vejen Bibliotek: Fotografen Kirsten Klein og billedkunstner Kirstine Vaaben

En ”det flydende” udstilling: En fotograf, som arbejder sine motiver frem i fremkaldervæske og en billedkunstner, som i sine værker beskriver processen med det flydende farvede vand.

Fotografen Kirsten Klein skildrer i sine fotografier det danske landskab – overvejende omkring Mors, hvor hun bor – og dets påvirkning af årstidernes gang, vejrets skiftende lys, menneskets dyrkning og naturens bearbejdning. Havet er et gennemgående motiv hos Kirsten Klein, og hun har især fotograferet Nordsøens og Atlanterhavets kystegne.

Billedkunstneren Kirstine Vaaben er uddannet billedhugger fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, men arbejder også med tegning, akvarel, gips og keramik. Som fundament for sit kunstneriske arbejde retter Kirstine Vaaben en særlig opmærksomhed mod materialet uanset, at hun benytter forskellige medier bestemt af det fokus, hun vælger for sin aktuelle undersøgelse. Det er således velovervejet og langt fra tilfældigt, at værkerne ser ud som de gør. For Kirstine Vaaben er det en stor udfordring at visualisere former og strukturer. På denne udstilling vil man kunne se en serie mindre akvareller, hvor den styrende proces arbejder sammen med materialernes frie bevægelser, hvor vandet, akvarelfarven, papiret og tilfældet arbejder sammen og skaber mønstre og spor.

Her under står de åbningstider, der er på Vejen Bibliotek. Hvis du bor i Vejen Kommune, kan du bruge dit sygesikringsbevis til at komme ind i den ubetjente åbningstid. 

Der er gratis adgang. 

Del dine øjeblikke: