©  Foto:

Vejen Hytter og Camping

Tæt ved Sportscenter Danmark (Vejen Idrætscenter) finder du Vejen Hytteby med otte hytter, tre campinghytter og Vejen Camping med seks pladser til campingvogne/mobilhomes og seks teltpladser.

Hytter og pladser ligger lige ved siden af Danhostel Sport, i rolige omgivelser, i læ og lidt tilbagetrukket fra idrætscentret.

Vores otte hytter har plads til op til 7 personer. De er godt indrettede med to værelser og en hems, opholdsrum, eget toilet og bad, køkken, tv og trådløst internet. Det er ikke tilladt at have hund med i hytterne.

Transithytterne har plads til op til tre personer, eget toilet og køkken, tv og trådløst internet – bad foregår i Vejen Idrætscenter.

For vores campinggæster er der adgang til toilet- og badefaciliteter i idrætscentret og køkkenet på Danhostel Sport.

Husk sportstasken
Du kan som overnatningsgæst købet et Sportspas, som du kan benytte til alle faciliteter i Sportscenter Danmark (Vejen Idrætscenter), som ligger 100 m fra Hyttebyen og Vejen Camping. Faciliteterne er bl.a. stor svømmehal med 3 bassiner og moderne helseområde, 8-10 personers spa, sauna og saunagus. Desuden byder vi på  spinning, squash og mange fitnesshold. Er du mere til udendørstræning, så går der både en Hjertesti og den lokale ParkRun-rute fra idrætscentret. Du er også velkommen til at træne på atletikbanen, hvis der ikke er andre brugere.

Afstand til Hærvejens vandrerute 0,1 km
Afstand til Hærvejens cykelrute 0,1 km