Gå til indhold

Bliv guide

Foto: Hærvejen

Vil du gerne være guide? 
Kan du godt lide at fortælle historier eller tage gæster med ud i naturen, så bliv guide. 

Kan du godt lide at fortælle historier? Dele din begejstring med andre? Fortælle om, hvorfor netop din passion er vigtig? 

Eller er du tit ude at cykle og kender alle de små veje, som gør området her særlig interessant? Vandrer du, og ved hvor der er gode historier og gode udsigter? Ved du alt om at fiske, og hvor de bedste steder er? Måske ved du meget om stjerne, og synes at andre også skal have glæde af nattens vrimmel? 

Vil du gerne prøve at være guide, så kontakt VisitVejen og vi vil sammen lave en præsentation af dig og den/de ture du gerne vil lave. Vi komme og snakker med dig det sted, hvor du gerne vil guide. Vi tager et billede af dig på stedet og vi skal også bruge dine kontaktoplysninger til VisitVejen siden. Du laver selv aftaler med tid, sted og indhold direkte med dine gæster, og du bestemmer selv pris etc.  VisitVejen markedsfører guidekorpset via www.visitvejen.dk og andre digitale platforme samt henviser til guider her på siden, når vi bliver kontaktet af gæstegrupper, der søger en guide. 
 

Adresse:
VisitVejen Turistinformation
Sdr. Tingvej 10
6630  Rødding

Telefon:  73848520 eller vores oplevelsespusher/turismekoordinator Charlotte direkte på mobil 21 44 35 13. 

Mailadresse: turisme@visitvejen.dk (mail læses som hovedregel inden for normal arbejdstid og besvares hurtigst muligt)

 

Del dine øjeblikke: