Gå til indhold
Hent den gratis app med VisitVejen turistinformation

Turistinformation om Jels

Foto: ukendt

Her kommer en oversigt over, hvor du yderligere kan søge info om en miniferie i Jels. 

Mens du planlægger dit ophold i Jels, har du mulighed for at finde oplysninger via www.visitvejen.dk- søg evt. på Jels i søgefeltet eller se specielt indhold om Jels og oversigt over attraktioner. 

Både mens du planlægger, og når du er på ferie i Jels, kan du have gavn af VisitVejen App'en.  Appen indeholder inspiration til aktiviteter, oplevelser og spændende events og praktiske informationer om overnatningsmuligheder og spisesteder. Under indholdspunktet Find Info/Bykort ligger der et digitalt bykort med attraktioner og seværdigheder i Jels. 

Sådan finder du VisitVejen App'en
Søg efter VisitVejen i AppStore og GooglePlay. App'ens indhold er på dansk, tysk og engelsk. God fornøjelse. 

Når du er i Jels
Flere steder i Jels kan du bruge en touchskærm med digital turistinformation - du finder i indgangspartiet ved Thorhallen, Jels Kultur og Sportscenter. 

Søger du brochurer?
I SuperBrugsen i Jels og hos Thorhallen kan du finde VisitVejens brochureholdere med udvalgte lokale brochurer. 

 

Måske kan dette hjælpe dig:

På arbejdsdage kan du besøge den bemandede turistinformation, som ligger i Rødding. Se mere om åbningstider, muligheder og inspirationer. 

I Danmark skal man for at kunne stikke fiskesnøren i vandet have et fisketegn. Det er lovpligtigt, og du køber fisketegnet her. Det er Miljø- og Fødevareministeriet, der står for ordningen, og de har derfor lavet en selvbetjeningsside på internettet. 

Vi har desværre ikke mulighed for at sælge fisketegn i turistinformationen. 

Når du har fisketegnet og har fundet et sted, hvor du gerne vil fiske, så skal du have et fiskekort til det. Fiskekortet kan du købe her på denne selvbetjeningsside. Vi har desværre ikke mulighed for at sælge fiskekort i turistinformationen.

Vær opmærksom på, at der ikke kan købes dagskort til Vejen Å. 

Del dine øjeblikke: