Gå til indhold
©  Foto:

Autocamperpladser, Holme Å Camping, Hovborg

Camper med autocamperen i rolige og naturskønne  Hovborg i Sydjylland. Holme Å Camping finder I ca. 20 km. syd for Billund i Hovborg. Stedet er en populær campingplads med alle moderne faciliteter. Campingpladseen byder på telte, plads til campingvogne og 10 campinghytter til leje.

Campingpladsen Holme Å Camping er en hyggelig plads med mange gode faciliteter til jer, der ønsker ro, hygge og samvær og afslapning på turen. Holme Å Camping har udendørs opvarmet pool, legeplads, boldbane og beachvolley.   Det er gratis for campingpladsens gæster at bruge pool og legeplads. Faciliteterne er alene for pladsens gæster.

I kiosken på Holme Å Camping tilbyder vi hver dag frisk brød, is og take away. Vi har også turistbrochurer og ditital turistinfomationsskærm. 

På pladsen finder du også dame og herre-toilet og bad, fine familierum og handicaptoilet og bad. Fanger du en fisk i den lokale fiskesø, så står fiskerensepladsen klar til dig, når du kommer tilbage. 

Tæt ved Holme Å Camping finder I naturperler som Holme Å, tre store plantager med fri adgang, de specielle Københavnerplantager. Området rummer varierede stier og dermed mange muligheder for gåture og cykelture. Naturstierne omkring Holme Å Camping rummer også en Kvalitetsvandresti. Skovene, heden og åen byder på helt særlige naturoplevelser og et mangfoldigt dyre- og planteliv.Selve Holme Å og den nærliggende fiskesø giver forskellige lystfiskeroplevelser. Fanger du en fisk, så er du velkommen til at rense den ved vores fiskerensebord. 

Holme Å Camping ligger i Sydjylland - midt mellem Ribe, Billund, Kolding og Esbjerg, som byder på mange oplevelseser. Campingpladsen ligger i landsbyen Hovborg. Der er mulighed for at købe dagligvarer i Brugsen, ca. 0,5 km i gå-afstand fra pladsen.

Holme Å Camping har også åbent i vintersæsonen, dvs. mellem efterårsferie (uge 42) ig og påske. Vil I være på autocamperferie i den periode, skal I melde jeres ankomst hos os inden ankomst.