Drostrup Fiskesø

Drostrup Lystfiskersø

Foto: VOSF
Aktiviteter
Fiskevande
Adresse

Drostrupgårdvej 14

6600 Vejen

Kontakt

E-mail:seatrout@hotmail.dk

Telefon:61388246

Drostrup Lystfiskersø ligger nord for Vejen, og er et yndet sted for lysfiskere. Søen er omkranset med megen lævegetation og med en fiskesti hele vejen rundt. Søen varierer med bunddybder på ca. 1-2 meter. Søen blev januar 2014 bundrenset. Der er fin mulighed for fiskeri med spinner, orm/bait og prop søen rundt, og med flue er der god plads til bagkastet ca. halvdelen af søen rundt.

Søen tilføres naturligt grundvand samt kildevand, hvorfor vandkvaliteten er rigtig fin. Der er P-areal direkte foran søen samt foran bækken ved tilkørslen til søen. Toilet forefindes tæt ved søen. En mindre hytte med plads til ca. 10 mand med bord og bænke giver mulighed for ly ved evt. regn.

I søen udsættes jævnligt regnbueørreder i variable størrelser fra ca. 500 gram og op til 4 kilo. Om sommeren udsættes op til 2 gange om ugen (afhængig af fiskepresset).

Der købes kort til 1 stang og max 3 fisk i 4 timer til 90 DKK. Pengene for at fiske i søen lægges med aftalte penge i skuret. Efter 4 timer skal der købes nyt kort.

Der er pr. august 2016 anlagt en handicap fiskeplads ud i søen med plads til to handicappede med hjælpere. 

 

Adresse

Drostrupgårdvej 14

6600 Vejen

Åbningstider

01 Sep 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

09:00 - 22:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation