Tirslundstenen

Sporene i Tirslund Plantage

Foto: Visit Vejen Turistinformation
Attraktioner
Naturområder
Adresse

Tirslundvej 40C

6650 Brørup

Kontakt

E-mail:spor@lf.dk

Sporene i Tirslund Plantage består af 3 kortere ruter: gul rute på 2,9 km, rød rute på  2,8 og blå rute på 0,5 km. Alle ruter starter ved parkeringspladsen ved Tirslundstenen og ruterne kan kombinere. 

Sporet er på skovveje og skovstier, og fører dig gennem olantagen som natur og også som historisk sted. Turene fører dig gennem en rigt varieret plantage.

Turen fører dig forbi: 

- Tirslundstenen
- festpladsen og mindehøjen
- gravhøje
- jorddiger
- fredet egekrat
- Egelunden
- gamle løvtræer
- skovens største træ
- douglasgraner

Sporene er anlagt som en del af projektet Spor i Landskabet og fører dig over private arealer, så tag gerne hensyn, og hold hunden i sznor. 

Sporet er afmærket hele vejen, og der er ved startstedet en QR-kode til Spor i Landskabet-folderen "Sporet ved Lindknud".

Digitale guider:
Henter du Visit Vejen app’en til din smartphone, så kan du under menupunktet Oplevelser vælge Digitale guider. Guiden viser ruten på et google map, og bruger din telefons gps-funktion undervejs, og interessepunkter undervejs er beskrevet i tekst og billeder. Du kan således med din smartphone i hånden både finde vej og læse om interessepunkterne undervejs på din tur. VisitVejen app''en er gratis og kan hentes i Appstore og GooglePlay. Du skal acceptere brug af lokaltionsdata, for så vil du kunne bruge smartphonens gps-funktion undervejs på din tur.

Adresse

Tirslundvej 40C

6650 Brørup

Facilities

Plantage

Skov

Afmærkede ruter

Informationstavle

Borde og bænke

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation