©  Foto:

Vejen Golfklub

Spil golf i naturskønne omgivelser på et meget flot og velplejet anlæg ved Vejen. 

Vejen Golfklub er et besøg værd. Spil golf i naturskønne omgivelser på et meget flot og velplejet anlæg. Banen får megen ros for sin unikke karakter og kvalitet. Det er her du kommer helt tæt på den enestående naturoplevelse, når du spiller golf. To af banens søer er fredet for at beskytte mosaikguldsmeden og vandplanten krebseklo, som er sjældne arter. 

Vi tilbyder en 18 hullers bane, som er en meget spændende og udfordrende oplevelse. Afvekslende natur med kuperet terræn, søer og naturlige forhindringer i skovområder. Desuden har vi nok Danmarks bedste 9 hullers Pay & Play bane.

Danmarks største amatørturnering, Sydjysk Open, bliver bl.a. afviklet på banen ved Vejen. I samarbejde med hoteller i området tilbyder vi golfophold, golfweekends og golfferier. 

Til anlægget hører moderne trænings- og klubfaciliteter: driving range, putting green og klubhus med sekretariat, omklædnings- og badefaciliteter. 

Efter spillet er du velkommen til at nyde en lækker menu i vores café.

Alt i alt en oplevelse for hele familien. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Vejen Golfklub.

Har du brug for at komme i kontakt med vores sekretariat, så skal du ringe inden for normal kontortid eller sende os en mail. Nedenstående åbningstider er for adgang til selve golfbanen.