©  Foto:

Danhostel Jels

Danhostel Jels har 15 lyse værelser, med eget bad og toilet samt gode parkeringsforhold.

Området omkring Danhostel Jels rummer naturskønne omgivelser, samt en rute på ca 4 km som guider dig gennem deres flotte og idylliske skov rundt om Jels Midtsø.
Hvis du ikke er til naturskønne vandreturer, finder du en af Danmarks smukkeste søer, hvor der er fri mulighed for at bade eller sejle båd, det er muligt både om sommeren og vinteren.

Vi anbefaler at opleve vores solrige terrasse hvor du har mulighed for at nyde en kop friskkværnet kaffe eller et godt glas vin. Hvis du har glemt solcremen til de varme solstråler eller har brug for lidt skygge, er det også muligt at nyde lækre drikkevarer i vores indbydende foyer.

Det praktiske
Der er ikke mulighed for selv at lave mad, da vi ikke har et gæstekøkken - men i vores opholdsstue kan du nyde medbragt mad, eller købe dagens ret i vores stemningsfyldte restaurant. Opholdsstuen har mikroovn, hvor du kan varme et måltid, samt minibar. Danhostel Jels ligger et stenkast fra to dagligvarebutikker.

Når du overnatter på Danhostel Jels, har du fri adgang til vores moderne fitnesscenter og hal (hvis ikke den er i brug til fx stævne)

Varme, el, rengøring og linned er med i prisen og der er både papir og sæbe på værelserne.