©  Foto:

Det Blå Tog, Postgården Holsted

Det Blå Tog i det gamle posthus i Holsted byder på smuk og nostalgisk indretning, en intim lille restaurant med masser af atmosfære.

Restaurant Det Blå Tog ligger i tilknytning til Botiquehotellet Postgården i Holsted. Restauranten har både en mindre a la carte menu med danske klassikere samt en 4 retters fransk inspireret menu, som hver måned tager udgangspunkt i en ny region i Frankrig - både mad og vinmenu er fra månedens region. Så tag med Det Blå Tog på rejse til det traditionelle franske regions køkken. 

I december måned er der særlig julemenu i Det blå tog - traditionelle danske juleråvarer kombineret med det franske køkkens elegance: 

  • Kastanje veloute med kammusling
  • Østers på 2 måder
  • And a l’orange med figner og grønkål
  • Bouche de noel med amarena kirsebær

Det Blå Tog er stemningsfuldt indrettet i det gamle posthus i Holsted. Her er højt til loftet, smuk lysekrone og en gigantisk loftdekokration, og giver en rejseoplevelse mens man spiser. Når sommervejret tillader det, så laver vi udendørsservering. 

Gratis parkering og wifi. 

Bestilling
Der kan åbnes for frokost mod forudbestilling, og vi modtager gerne bestillinger på mad ud af huset og madpakker/sandwich.