©  Foto:

Postgården, Boutique Hotel, Holsted

Hotel Postgården i Holsted er et boutiquehotel med 15 særdeles hyggelige luksusværelser med plads til 4-8 personer. Alle værelser er stilfuldt indrettet. 

Med stor respekt for husenes oprindelige brug har værtsparret Bjarne og Suzette sat deres helt personlige præg interiør og stemning. Hver enkelt værelse har sin egen særlige indretning og historie. Det kan være over begivenheder eller personer, som har haft betydning for værtsparret eller for lokalområdet. De særlige stemninger er stærkt inspireret af mange år rundt i verden, og specielt i Afrika, f. eks. Kejserens Addis Ababa, Det Første Kys og Postmesterens Residenssuite, er nogle af temaerne. Værelser og lejligheder ligger i forskellige bygninger og har fælles reception/modtagelse. 

En del af Postgårdens værelser er store ferielejligheder, der er velegnede for familier og større grupper. Lejlighederne har flere soverum og eget køkken. Alle værelser har romantisk himmelseng, te-køkken, badekar og Chesterfieldstole. Lejlighederne har alle eget toilet og bad. 

Der er hver dag dejlig morgenmadsbuffet til 135 kr. pr person. 

Hotel Postgården i Holsted ligger 25 km syd for Billund og centralt i Sydjylland midt mellem Kolding og Ribe. 

Velkommen til vores verden Vi håber, I vil nyde at være en del af vores eventyr.